Stisykkelkurs – Fjelliv

  • Skrevet av: Magnus
  • 21.06.22

Er du fersk på sykkelen, eller har du litt erfaring fra før? Under festivalen Fjelliv har du mulighet til å lære fra en av de aller beste! Norgesmester i sykkeldisiplinen Enduro, og Høgevarde- ambassadør Hilde Sangesland Strædet, holder teknikkurs for stisyklister.

KJØP BILLETTER HER

Teknikkurs stisykkel – Begynnere

På dette kurset vil du lære om posisjon på sykkelen, riktig bruk av bremser, svingteknikk og bruk av blikk for å få bedre flyt på sti. Kurset passer for alle som har lyst å ta et steg videre på sykkel, og passer både for nybegynnere og de som har syklet litt fra før.  Ta med drikke, klær til å være ute, sykkelhjelm og sykkel. (helst terreng/enduro-sykkel).

Teknikkurs stisykkel- Jentekurs

Dette er i utgangspunktet samme kurs som begynnerkurset, men tilpasses etter deltakernes nivå.

Teknikkurs stisykkel- Viderekomne

På dette kurset arbeider vi mer med posisjon på sykkelen, avansert bruk av bremser, svingteknikk, blikk og linjevalg. Vi kommer også innom litt hopp og dropp. Dette blir en sosial dag med mye sykling og det blir en unik mulighet til å være med å teste noen av løypene som bygges av Worldtrail på Høgevarde. Kurset passer for deg som har syklet litt på sti før, eventuelt deg som har gått nybegynnerkurset og føler deg klar for å gå ett steg videre. Ta med drikke, klær til å være ute, sykkelhjelm og sykkel. (terreng/enduro-sykkel).


Teknikkurs stisykkel begynnere: Lørdag 27. august kl 10-12
Teknikkurs stisykkel jentekurs: Lørdag 27. august kl 13-15
Teknikkurs stisykkel viderekomne: Søndag 28. august kl 10-13