Høgevarde Fjellshop

Velkommen til Høgevarde Fjellshop! Her finner du det du trenger for å ferdes i fjellet — varme som kalde dager — og ikke minst alle nødvendigheter innenfor kjøring i fjell.

Hos Høgevarde Fjellshop finner du alt fra brett, ski, staver og bindinger, til ulike vokser og klær. Skulle du ha behov for hjelp til skiprepp eller andre tilpasninger bistår vi der også.

I butikken finner du kun det beste utstyret, fra håndplukkede leverandører vi selv står inne for. Vår største prioritet er å gi deg gode råd og tips, både når det gjelder utstyr — og ikke minst forslag på flotte turer i området.

«Høgevarde Fjellshop er en liten fjellbutikk med stort hjerte for raske eventyr med skikkelig bra utstyr. Vi er opptatte av kvalitet, og fører kun merker og varer som vi selv ville kjøpt. I Fjellshopen er vår viktigste prioritet å gi deg gode råd og tips for å sikre at du får best mulig eventyr ute.» – Alex Binns

Vi har et bredt spekter av produkter som dekker alle aspekter av ski- og brettkjøring. På lager har vi alt fra topp moderne ski og brett til det siste tilbehøret. Her kan du være trygg på at du finner alt du trenger for å utnytte fjellene til det fulle.

Vi har et spesielt fokus på off-piste eventyr, og vårt utvalg reflekterer behovene til de som søker adrenalinfylte øyeblikk i uberørt pudder.

Butikken er plassert i bunnen av bakken ved Lavvoen og skiheisen, og er åpen mellom kl 09-15 de samme dagene som skitrekket går.

Så, om du er på utkikk etter det beste utstyret for ski- og brettkjøring, samt en opplevelse som går utover en vanlig butikk, er Høgevarde Fjellshop stedet å besøke. Ta turen innom for å utforske, lære og utstyre deg for dine kommende fjelleventyr i nærområdet.

Fjellshop

Skiprepp priser:

Langrenn Service Pris fra:
Rens av festesone 100,-
Rens av ski 250,-
Glider 300,-
Rens+Impregnering av fell 250,-
Bytte av fell 200,-
Alpin Service:
Håndvoks 300,-
Montering av binding 750,-
Remontering av binding 900,-
Tilpassing av nye feller 400,-
Bytte av lim på feller 800,-
Øvrige reparasjoner Etter avtale