Tomter på Høgevarde

Hyttetomtene på Høgevarde ligger med fantastisk utsikt på høyfjellet rundt 900 til 1000 moh. Alle tomtene ligger i nærheten av flotte skiløyper og mange i umiddelbar nærhet til alpinanlegget.

Kun 2 timer fra Oslo

Milevis med sykkelstier

Unike toppturer utenfor døra

Pudder hele Norge snakker om

Se ledige tomter her:

Toppturterreng utenfor hyttedøren på vinteren og kort vei til turterreng, sykkelstier og fiskevann på sommeren. Med kort reisevei til det sentrale Østlandet og mange friluftsbaserte aktiviteter, er hyttetomtene på Høgevarde svært attraktive og selger raskt.

 

Oppdag en verden av muligheter på Høgevarde! Med fantastisk natur og en uslåelig beliggenhet i Norefjell-regionen, vil du elske å tilbringe tid her.

 

Tomtene på Mellomsetra og Vardefjell er ideelle for alle som ønsker å bygge sin drømmehytte. Her kan du velge mellom tomter i ulike størrelser og fasonger, slik at du kan finne den perfekte tomta for ditt behov.

Lurer du på noe? Dersom du er på Høgevarde, så finner du oss ved Høgevarde-hengeren på parkeringsplassen ved Lavvoen kl 11.00 – 15.00 alle helgedager. Kom innom for en kopp kaffe og en eiendomsprat!

Oppdag sykkel-eldoradoet på Høgevarde

Her kan du nyte flotte og rolige sykkelturer som passer for hele familien, eller utfordre deg selv på heftige fjellsykkelstier. Med et av Europas største nettverk av sykkelstier, vil du finne stier som passer for alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til de mest erfarne entusiastene.

 

Sommeren 2023 åpner den imponerende 17 km lange stien som strekker seg helt fra Høgevarde Fjellpark ned til Gulsvik. Dette vil være en unik opplevelse som hele familien vil elske! Høgevarde Trail Center har totalt 30 km med ferdigbygde stier som venter på deg.

 

Bli med på eventyret og opplev Høgevarde på sykkel – en opplevelse du aldri vil glemme!

Veien til Mellomsetra er skiltet, hvis du har lyst til å ta en kikk på egen hånd. Kartlink: Google Maps

 

Har du spørsmål, eller vil du ha en visning? Kontakt oss på epost eller tlf 934 56 300 (Trond).