Lavvoen på Høgevarde er et sjarmerende og spesielt bygg. 800 meter over havet, midt mellom Fisketjern og skiheisen finner du vårt servicebygg med restaurant, kiosk og bar med alle rettigheter. Alt med en fantastisk utsikt gjennom de store glassflatene. Lavvoen har et stort uteområde med pumptrack og lekepark for barn, samt sitteplasser for å nyte mat og drikke.

Lavvoen

Vi serverer lunsj, barsnacks, hjemmelaget bakst, god drikke og kioskvarer. Vi benytter oss så mye vi kan av lokale, økologiske råvarer.

Bygget er også vertskap for kveldsarrangementer, afterski og matopplevelser av ulike slag, samt private arrangementer.

Her passer det like godt med turtøy, skistøvler og sykkelsko som pentøy og dansesko. Vår ambisjon er at Lavvoen skal være et naturlig samlingspunkt for sosialt samvær og gode matopplevelser.

Kom inn eller nyt utsikten fra solveggen!

Toalettene i Lavvoen er åpne 09-16 alle dager utleiebutikken holder åpent.

Lavvoen - en oppgradert, koselig fjellrestaurant

Vinteren 2021 åpnet den nyoppussede Lavvoen dørene.

Bygget har fått en real overhaling både på fasiliteter og interiør, og menyen har fått et stort løft. Hos oss finner du lunchretter laget fra bunnen av, og drikkekartet inneholder et assortert utvalg av produkter blant annet fra lokale produsenter.

Vi gleder oss til å servere deg et mettende måltid, basert på råvarer av høy kvalitet.

Kos deg ved et av bordene inne i restauranten hvor du har panoramautsikt til skiløyper og sykkelstier, eller nyt sola på utsiktsterrassen vår.

Ønsker du å leie Lavvoen?

Ønsker du å leie lavvoen? Kontakt oss på lavvo@hogevarde.no eller tlf: 402 95 022

Relaterte artikler