LAVVOEN

Lavvoen på Høgevarde er et sjarmerende og spesielt bygg. 800 meter over havet, midt mellom Fisketjern og skiheisen finner du vårt servicebygg med restaurant, kiosk og bar med alle rettigheter. Alt med en fantastisk utsikt gjennom de store glassflatene. Lavvoen har et stort uteområde med pumptrack og lekepark for barn, samt sitteplasser for å nyte mat og drikke.

Lavvoen

Vi serverer lunsj, barsnacks, hjemmelaget bakst, god drikke og kioskvarer. Vi benytter oss så mye vi kan av lokale, økologiske råvarer. Grønnsaker fra Hemsedal, gressfora kalv fra Nesbyen, gressfora lam fra Vats, ost fra Hol og Spekemat fra Hønefoss for å nevne noe. Noen kvelder har vi også middagsarrangementer, følg med for oppdateringer. Drikkekartet vårt baserer seg på hjemmelagde drikker som vannkefir og nitro iskaffe, samt norske juicer og mineralvann av høy kvalitet. Norsk øl og sider har vi også et godt utvalg av, til sammen med et spennende vinkart bestående av både tradisjonelle og utradisjonelle viner fra beviste produsenter.

Bygget er også vertskap for kveldsarrangementer, afterski og matopplevelser av ulike slag, samt private arrangementer.

Her passer det like godt med turtøy, skistøvler og sykkelsko som pentøy og dansesko. Vår ambisjon er at Lavvoen skal være et naturlig samlingspunkt for sosialt samvær og gode matopplevelser.

Kom inn eller nyt utsikten fra solveggen!

Lunsjmeny vinter 2023 finner du HER

Åpningstider i Lavvoen vinteren 2023

Fra februar og ut vintersesongen holder vi åpent 10-17 de dagene skiheisene går (kjøkkenet stenger 16.30).

Lavvoen - en oppgradert, koselig fjellrestaurant

Vinteren 2021 åpnet den nyoppussede Lavvoen dørene!

Bygget har fått en real overhaling både på fasiliteter og interiør, og menyen har fått et stort løft. Vi tilbyr nå en rikholdig meny av lekre retter basert på lokale råvarer sammen med et uvanlig spennende drikkekart.

Vi gleder oss til å servere god mat laget fra bunnen av, basert på råvarer av høy kvalitet fra lokale og økologiske produsenter.

Hos oss kan du kose deg rundt et bord med gode venner eller ute i solveggen.

Ønsker du å leie Lavvoen?

Ønsker du å leie lavvoen? Kontakt oss på [email protected]