Høgevarde-appen

  • Skrevet av: Magnus
  • 27.10.21

Vi kobler fjellmarkedet med lokalt næringsliv og verdiskaping. 

Har du noen gang tenkt over at hver gang du bestiller et ferieopphold på Airbnb, så forsvinner en god porsjon av verdiskapingen ut av bygda, regionen og landet? Eller når du kjøper en vare på Amazon, så stikker en viss mr. Bezos av med store deler av inntekten? Det har ihvertfall vi tenkt en hel del på. 

Vi synes også det er synd at ikke lokale leverandører av varer og tjenester har hatt en god kanal for å nå frem til det store markedet som finnes på fjellet. Og så har vi tenkt at det er jammen på tide at det blir mulig å bestille varer og tjenester på fjellet på samme enkle, digitale måte som du forventer hjemme i byen. Mange tanker, som vi nå gjør noe med.

Svaret er Høgevarde- appen.

Utviklet av et lite teknologimiljø bestående av folk som også har bidratt med tanker rundt Høgevardes overordnede utvikling de kommende årene, deler vi mange av de samme grunnholdningene rundt hvordan fremtidens høyfjellsdestinasjon skal fungere. Det skal være enkelt å eie en fritidsbolig på Høgevarde!

 

Brøyting, ved og vask

Vi lanserer nå første trinn av denne appen, hvor vi har åpnet opp for bestilling av de mest brukte varene og tjenestene for deg som eier en fritidsbolig på Høgevarde, nemlig brøyting, ved samt vask av fritidsboligen. Her kan du på en enkel måte melde inn når du vil ha oppkjørselen til hytta brøytet. Du kan også betale for vedsekker som etterfølgende kan hentes i depotet ved renseanlegget. Eller du kan bestille vask levert av de flinke folka hos Flå Renhold.

Fremover forventer vi å kunne utvide appen slik at du gradvis får tilgang til flere nyttige tjenester.

Hytteeiere- viktig info!

Appen er klar for bruk fra 01.12.21.

Registrering: I denne versjonen av appen kan det kun registreres 1 bruker pr fritidseiendom. Dette er samme bruker/person som er registrert i vårt hytteeiersystem.

Fremover avløser denne appen det gamle systemet for bestilling av brøyting.

Du finner Høgevarde-appen i Apples Appstore og Google Play.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger. Det er første gang vi utvikler en app, så her trenger vi dine tips til forbedringer! Fint om du i så fall sender dette til oss på en epost.