SYKKEL

I årene fremover skal vi bygge et av Europas største nettverk av sykkelstier på Høgevarde. Ambisjonen er at Høgevarde og Flå skal bli en ledende destinasjon for stisykling både nasjonalt og internasjonalt, potensialet i terrenget vårt er absolutt til stede for dette!
Vi har engasjert selskapet World Trail til å utvikle stiene. World Trail er ett av de globalt ledende selskapene på området, og er blant annet kjent for å stå bak «verdens beste» stisykkelanlegg i Blue Derby, Tasmania (ref magasinet Terrengsykkel, nov 2019). Prosjektet starter for fullt i 2021, og allerede første sommer skal det bygges ca 20 km sti. Vi gleder oss!

Allerede nå kan du få en forsmak på hvor morsomt det er å sykle på tilrettelagt sti. Den sykkelvennlige flerbruksstien vår, Sauvallsvingen, finner du like ved hyttefeltet på Høgevarde.

Vil du ta deg en kosetur rundt på grusveiene i området eller prøve en langtur til Noresund? Det finnes mange flotte grusveier med lite biltrafikk i nærområdet vårt. Prøv også den nye pumptracken vi har satt opp ved Lavvoen.

Mulighetene er mange!

Sykkelutleie - priser

Priser og bookinginfo sommer 2021: KOMMER!

I samarbeid med friluftsbutikken Revir tilbyr vi et variert utvalg av fulldempede stisykler med eller uten elmotor for utleie. Kontakt oss på epost for nærmere info.