OM HØGEVARDE

Her kan du nyte tilværelsen, naturen, fjellet og terrenget. Året rundt. Vi er stolte av å kunne invitere til visning i ett av Norges flotteste fjellområder.

Høgevarde rager 1459 meter over havet og er den nest høyeste toppen på Norefjellplatået. Bare Gråfjelltoppen med 1466 meter over havet er høyere i dette området. Her, på høyfjellsplatået inntil fjelltoppen, akkurat i tregrensa har vi skapt regionens hyggeligste hytteområde.

HYTTEDRØMMEN

Vidder og fjelltopper så langt øyet kan se. Sildrende bekker, lyng, steinvarder, fiskevann, preparerte skiløyper, sykkel- og turstier. Fra toppen av Høgevarde kan du se både Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane. Det er dette som er den norske hyttedrømmen.

Når de fleste har et par timer igjen til hytta, sitter du allerede foran peisen på Høgevarde. Med sin unike beliggenhet i den norske fjellheimen, ved inngangen til Hallingdal og halvannen time fra Oslo, tilbyr Høgevarde et nesten uendelig spekter av muligheter. Om vinteren innbyr hytteområdet til flotte toppturer og preparerte løyper innover de hvite fjellviddene. Om sommeren kan du legge fotturen til en av fjelltoppene i området, benytte deg av fantastiske jakt- og fiskeforhold eller sette deg på sykkelsetet ned til bygda og gjennom eventyrveien som strekker seg fra Geilo til Krøderen. Høgevarde gir deg et perfekt utgangspunkt året rundt.

Vi i Høgevarde AS ønsker å gjøre hytteopplevelsen din så lettvint og komfortabel som mulig. Du skal ikke behøve å ofre det praktiske en tanke. Her skal alt bare funke, alltid.

VAKTTELEFON

Hvis det skulle oppstå problemer med vann og avløp, vanskelige kjøreforhold, problemer med bommen etc. er det bare å ringe vår vakttelefon. Telefon 992 99 400.

BESTILL BRØYTING

Klikk her for bestilling av brøyting. (Krever innlogigng)

VAKTTELEFON

Hvis det skulle oppstå problemer med vann og avløp, vanskelige kjøreforhold, problemer med bommen etc. er det bare å ringe vår vakttelefon. Telefon 992 99 400.

BESTILL BRØYTING

Klikk her for bestilling av brøyting. (Krever innlogigng)

BELIGGENHET OG VEIKART

Høgevarde hytteområde ligger i Flå kommune i Hallingdal, på et høyfjellsplatå ved fjelltoppen Høgevarde.

Fra øst kjører du riksvei 7 nordover forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik, ta av til venstre mot Veteren/Høgevarde. Fra vest kjører du riksvei 7 sørover ca. 8 km forbi Flå, ta av til høyre mot Veteren/Høgevarde. Sving til høyre mot Høgevarde etter ca. 800 m, kjør deretter ca. 10 km til infotavla, hvor du lett kan orientere deg til ulike hytteområder og aktiviteter. Bomavgift kr 60,-. Finn Høgevarde på google.

HAR DU NOEN SPØRMÅL?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!