OM HØGEVARDE

Her kan du nyte tilværelsen, naturen, fjellet og terrenget. Året rundt. Vi er stolte av å kunne invitere til visning i et av Norges flotteste fjellområder.

Høgevarde rager 1459 meter over havet og er den mest fremtredende toppen på Norefjellplatået. Her, på høyfjellsplatået inntil fjelltoppen, akkurat i tregrensa, har vi skapt regionens hyggeligste hytteområde.

HYTTEDRØMMEN

Vidder og fjelltopper så langt øyet kan se. Sildrende bekker, lyng, steinvarder, fiskevann, preparerte skiløyper, sykkel- og turstier. Fra toppen av Høgevarde kan du se både Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane. Det er dette som er den norske hyttedrømmen.

Når de som skal til hyttene sine lenger oppe i dalen fortsatt har langt igjen før de er fremme, sitter du allerede foran peisen på Høgevarde. Med sin unike beliggenhet i den norske fjellheimen, ved inngangen til Hallingdal og halvannen time fra Oslo, tilbyr Høgevarde et enormt spekter av muligheter. Om vinteren innbyr hytteområdet til flotte toppturer, preparerte langrennsløyper innover de hvite fjellviddene og adrenalinfylt pudderjakt i alpinanlegget. Om sommeren kan du kaste deg ut i en av de mange spesialbygde sykkelstiene, legge fotturen til en av fjelltoppene i området, benytte deg av fantastiske jakt- og fiskeforhold eller kaste deg uti Fyrisjø for en forfriskende dukkert. Høgevarde gir deg et perfekt utgangspunkt året rundt.

Vi i Høgevarde AS ønsker å gjøre hytteopplevelsen din så lettvint og komfortabel som mulig. Du skal ikke behøve å ofre det praktiske en tanke. Her skal alt bare funke, alltid.

VAKTTELEFON

Hvis det skulle oppstå problemer med vann og avløp, vanskelige kjøreforhold, problemer med bommen etc. er det bare å ringe vår vakttelefon. Telefon 992 99 400.

BESTILL BRØYTING

Brøyting bestiller du ved å laste ned Høgevarde- appen fra Applestore eller Google Play. OBS: Innlogging i appen krever at du er den registrerte eieren av hytta du ønsker å bestille brøyting for. Ta kontakt med Høgevarde AS dersom hytteeieroversikten skal oppdateres!

VAKTTELEFON

Hvis det skulle oppstå problemer med vann og avløp, vanskelige kjøreforhold, problemer med bommen etc. er det bare å ringe vår vakttelefon. Telefon 992 99 400.

BESTILL BRØYTING

Klikk her for bestilling av brøyting. (Krever innlogigng)

BELIGGENHET OG VEIKART

Høgevarde hytteområde ligger i Flå kommune i Hallingdal, på et høyfjellsplatå ved fjelltoppen Høgevarde.

Fra øst kjører du riksvei 7 nordover forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik, ta av til venstre mot Veteren/Høgevarde. Fra vest kjører du riksvei 7 sørover ca. 8 km forbi Flå, ta av til høyre mot Veteren/Høgevarde. Sving til høyre mot Høgevarde etter ca. 600 m, kjør deretter ca. 10 km til infotavla, hvor du lett kan orientere deg til ulike hytteområder og aktiviteter. Bomavgift kr 60,-. Finn Høgevarde på google.

HAR DU NOEN SPØRMÅL?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!