Personvernerklæring

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Nettstedet, destinasjon.hogevarde.no henter kun IP-adressen til brukeren av nettstedet.

IP-adressen brukes i Google Analytics til statistikk. Den anonymiseres.

Høgevarde bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på destinasjon.hogevarde.no for å måle trafikk, registrere hva slags type innhold og tjenester våre besøkende er interessert i samt for å forbedre og forenkle din bruk av våre tjenester.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin eller din mobile enhet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personopplysninger, og din bruk av destinasjon.hogevarde.no kan ikke spores tilbake til deg. Ved å besøke nettstedet vårt samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Om du ønsker kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Høgevarde bruker Google Analytics for å registrere og analysere anonymisert statistikk for besøk på vår nettside. For hver side du besøker, lagres opplysninger som dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du gikk videre til, hvilken nettleser du benytter etc. Vi bruker i tillegg følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

Vi bruker Webflow CMS for å håndtere innhold på vår nettside. Når du sender informasjon til oss via skjema på nettsiden, sendes dette via Webflow og videre til Zapier for automatisering (videresending i ønsket format som mail, excel osv.). Dataen lagres sikkert på Amazon sine servere i USA. Alt databaseinnhold er skjermet fra offentlige internettet via Amazon sin private virtuelle sky. Både Webflow og Zapier følger det nye regelverket om behandling av personopplysninger (GDPR). Dataen krypteres og vil aldri bli videresolgt.

Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel for å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook og Instagram.

Ved å godkjenne denne personvernerklæringen, samtykker du å motta informasjon fra Høgevarde.