Vil du leie ut hytta di?

  • Skrevet av: Magnus
  • 15.05.19

Høgevarde er en perle, og det er mange som kunne tenke seg en smakebit av hva området har å by på! Vi opplever etterspørsel etter utleieboliger, og vurderer å opprette en ordning for utleie og administrasjon av fritidsboligen via oss.

 

Hvorfor utleie via Høgevarde AS i stedet for Airbnb eller Finn.no?

Vi ser for oss å stå for markedsføring og booking, samt praktisk håndtering av utleieforholdet: Kommunikasjon med leietakere, nøkler inn/ut, renhold osv. Leier du ut via oss kan du stole på at vi alltid har en ansatt i nærheten, som kan håndtere de problemer som måtte oppstå. Du vet også at når du kommer til hytta for å bruke den selv, så trenger du ikke starte oppholdet med å vaske ut etter leietakere. Dette skaper et problemfritt utleieforhold for deg som eier, og sikrer at du kan konsentrere deg om å nyte hyttelivet når du disponerer hytta selv. I tillegg er du med på å utvikle servicetilbudet på Høgevarde- og du bidrar til å skape lokale arbeidsplasser!

 

Hva forplikter jeg meg til, hva vil det koste og hva kan jeg forvente av inntekter?

Vi ser for oss å etablere halvårlige kontrakter for henholdsvis sommer- og vintersesongen.

Inntil videre forventer vi at det vil være størst etterspørsel i vintersesongen, og selvsagt aller størst i tilknytning til ferieperiodene jul/nyttår, vinterferie og påskeferie. Men vi vet at det i dag også foregår noe utleie i området om sommeren, og ferietrafikken på Rv7 er betydelig- mens tilgangen på overnattingssteder i vårt område er begrenset. Det burde bety at potensialet for utleie også i sommersesongen vil være til stede. I årene fremover vil Høgevarde utvikles til også å bli en betydelig sommerdestinasjon, slik at behovet for overnatting vil øke også i den varme sesongen.

I kontraktsperioden må eier definere hvilke tidsrom hytta skal være tilgjengelig for utleie og hvilke perioder man ønsker å bruke hytta selv. Inntektspotensialet avhenger selvsagt av hvor mye man ønsker å bruke hytta selv, beliggenhet og antall sengeplasser. Men vi ser for oss å etablere et prisnivå pr. døgn som fra start av er sammenlignbart med det man kan finne på tilsvarende destinasjoner i fjell-Norge. Høgevarde AS vil tilsvarende beregne et servicehonorar for tjenesten på nivå med det som betales på andre destinasjoner, for å kunne dekke inn våre kostnader til markedsføring, salg og drift.

 

Er du interessert?

Ta kontakt med Harald Haaland på tlf 419 18 535 eller harald@hogevarde.no for nærmere informasjon.