Påsken på Høgevarde – vinterens vakreste eventyr!

 • Skrevet av: Richard Kristoffersen
 • 14.03.24

På Høgevarde er vi heldige og har enda en fantastisk og snørik sesong, og nå står årets høydepunkt for tur! Påsken er fullpakket med aktiviteter for store og små, og vi anbefaler å pakke både ski, solkrem og dansesko! 

 

Etter jul så er det vel påsken som har sterkest tradisjoner og minner? Mange av oss forbinder det med appelsiner, påskeegg, familiemiddager, akekonkurranse, skikjøring og eventyr på langrenn. Påsken er rett og slett ikke det samme uten, og på Høgevarde har du tilgang til skibakke, toppturterreng og milevis med fantastiske løyper. 

 

Påskeeggjakt og karnevalskirenn 

 

Vi har det fra sikre kilder at påskeharen spinner noen runder rundt Lavvoen på langfredag morgen før han suser avgårde videre innover fjellheimen. Se opp for en firbeint rakett med pels og bli med på påskeeggjakten. Arrangementet er for de som tror på påskeharen eller for de eventyrlystne. Kom til Lavvoen kl. 10.30 langfredag. Dere kan kose dere med kake, bakst eller en kaffe, mens de minste nyter fangsten. 

 

Same procedure as every year – Karnevalskirenn, både bortover og nedover på påskeaften! 

 

Karneval-skirenn på langrenn for de minste kl. 10 ved lavvoen. Husk å møt opp litt før slik at man rekker å få startnummer og gjøre seg klar. Det blir selvsagt medalje til alle og premie for beste kostyme.

 

Ble det ikke nok med langrenn eller har de små lav toleranse for bakglatte ski? Vi har selvsagt tenkt på det også. Karneval-slalåm for de minste starter kl 12. Vi tror ikke Lucas Braathen kommer, men det burde han jo!  Nå kan barna i det minste bringe dansen og karneval tilbake i bakken. Medalje til alle og selvsagt også premie til beste kostyme. Her gjelder det å være kreativ i løpet av påsken og lage noe skikkelig kult. Etter rennet starter afterskien rolig med DJ Balli Beats kl. 13, så her er det mulighet for en hyggelig lunsj med ekstra god stemning, mens lammelåret står på langtidssteking på hytta.

 

 

 

 

Liveband og Dj

 

 

 

De voksne skal også få ha det gøy. Om det ikke ble sosialt nok med Alex Sushi på onsdag (eller man ikke fikk plass), så kan dere møte naboene på skjærtorsdagsfest. Lavvoen er selvsagt åpen hele dagen og etter en matbit spiller partybandet, To You. Det er høy fare for allsang, spjæra knickerbockere og god stemning.

 

Påskeaften fylles fjellheimen med herlige rytmer og god stemning i Lavvo med Dj Balli Beats. Han spiller fra kl 13 og vi holder Lavvo åpen hele kvelden for dans og påskefest. Velkommen!

 

 

 

Fjellshop og Skiskole

 

 For den som er helt ny på slalåm, eller ønsker å lære noen nye triks, så er det ledige plasser på Skiskolen 23.-27. mars. Book PT-time og kurs via vår hjemmeside. Har du glemt igjen de raske brillene dine hjemme? Da får du kjøpt nye i Fjellshop. Mangler du skiutstyr? Du kan leie alt du trenger til turen din hos oss. Gjengen i Fjellshopen vår står klare til å bidra med det du måtte trenge for å få en super påske på fjellet. 

 

Påskeprogram Fjellpark 2024

_________________________________________________________________________

 

ÅPNINGSTIDER FJELLPARK 23.-31. mars

 • Skiheisen snurrer alle dager kl 10-16. 
 • Fjellshop er åpen alle dager kl 9-16, slik at du rekker å få på plass utleieutstyret før heisen går i gang.
 • Lavvo er åpen alle dager fra kl 11-17, og kjøkkenet stenger kl 16. 

 

ARRANGEMENTER:

 

 • Onsdag 27.03 kl 19

ALEX SUSHI TAKEOVER – FULLBOOKET!!!

Arrangementet var en suksess i fjor og er allerede fullbooket etter at vi la det ut på facebook. Vi vil fremover jobbe for å få til flere slike arrangementer og kanskje enda en dag neste påske.

 

 

 • Torsdag 28.03

SKJÆRTORSDAGSFEST MED LIVEBAND: TO YOU

Tradisjonen tro inviterer vi til skjærtorsdagsfest i Lavvo. Lavvo er åpen hele dagen, og To You spiller fra kl 18.  

 

 

 • Fredag 29.03 kl 1030

PÅSKEEGGJAKT I LAVVO FOR DE MINSTE

Vi starter dagen med en påskeeggjakt i Lavvo. Små og store velkomne til å jakte på egg, og kanskje kommer selveste påskekyllingen på besøk!

 

 

 • Lørdag 30.03

PÅSKESKIRENN 

 • Karnevalskirenn for de minste: langrenn kl 10. Oppmøte og utdeling av startnummer utenfor Lavvoen 15 min før rennstart. Medaljer til alle deltakere og premie for beste kostyme! 
 • Karnevalskirenn for de minste: slalåm kl 12. Oppmøte og utdeling av startnummer utenfor Lavvoen 15 min før rennstart. Medaljer til alle deltakere og premie for beste kostyme! 

 

AFTERSKI MED DJ BALLI BEATS 

På påskeaften lager vi fest og stemning med afterski i Fjellpark. DJ spiller fra kl 13 og skaper herlig stemning i påskefjellet. 

Gratis inngang.