Nå kommer den fineste delen av vinteren!

  • Skrevet av: Richard Kristoffersen
  • 05.04.24

Vi vil først takke for en hyggelig påske med mange av dere! Påsken er jo på mange måter et høydepunkt i vintersesongen på fjellet. For mange består den av viktige tradisjoner, og i Høgevarde Fjellpark ønsker vi alltid å bidra til å skape fantastiske opplevelser for både store og små.

 

Vinteren er ikke over

Og da har vi en god nyhet til dere, selv om våren er rundt hjørnet i lavlandet, så har vi mange nydelige snødager igjen her oppe. Vi er i en årstid man virkelig kan sole seg på skitur eller i hytteveggen. Fremover holder Fjellpark helgeåpent, og vi håper å tyne sesongen så langt det lar seg gjøre. 

Tilbakemeldinger fra påsken

I år har vi blant annet hatt skjærtorsdagsfest med live band, påskeeggjakt, skirenn på både langrenn og slalåm med påfølgende afterski samt take over i Lavvo med Alex Sushi. Flere av disse arrangementene har blitt en del av deres tradisjoner, og vi storkoser oss med å feire sammen med dere. Som  gjester er dere unike sparringspartnere for oss i Fjellpark, og tilbakemeldingene deres er ønsket! Kom gjerne med forslag til aktiviteter og forbedringsområder – vi er her for dere!

Alle henvendelser og forespørsler kan  sendes til fjellpark@hogevarde.no

Høvdingen av Høgevarde – et sikkert vårtegn!

Høvdingen avholdes 12.-14. april. Som vanlig er det inviterte utøvere som kjører fredagen, men fra lørdag den 13 april vil parken som Mushroom crew lager være tilgjengelig for alle. Det bruker å være en morsom helg for alle, spesielt i bakken og lavvo med  afterski som begynner tidlig.