HØSTFERIEPROGRAMMET

  • Skrevet av: Magnus
  • 22.09.23

Høstferie! Det er fine forhold i fjellet på vei inn mot høstferieuka. På Høgevarde skjer det litt av hvert, ta turen opp og få med deg en smak av det beste høstfjellet har å by på!

SYKKEL
Sykkelstiene i Høgevarde Trail Centre er åpne, og ligger klare for lek og moro. Her finner både nybegynnere og erfarne syklister passende utfordringer. Les mer og se video

Sykkelshuttle
Vår sykkelshuttle står klar til å frakte deg til topps i stinettverket. Sykkelshuttle fra 29.sept til 1.oktober, samt fra 4.oktober til og med 8. oktober kl 10-16. Billetter kjøper du her.

Utleie
Sykkelutleie/fjellshop holder åpent hver dag 10-16. Leie elsykkel

Fjellshop sesongsluttsalg
Her blir det mulig å gjøre et kupp på sommervarer. Du finner blant annet sykkelklær, hjelmer og diverse sykkeldeler og utstyr. Shopen holder åpent hver dag 10-16.

Guidet sykkeltur (onsdag 4. okt- lørdag 7. okt kl 11.30)
Disse dagene viser Alex, vår mekaniker og butikkansvarlige, deg rundt i stinettverket. Oppmøte utenfor Fjellshopen kl 11.30.


TEKNIKKURS STISYKLING lørdag 30. sept kl 10 med Hilde Strædet
Tidligere norgesmester i sykkeldisiplinen Enduro, Hilde Strædet, kommer til Høgevarde for å holde kurs for stisyklister. Hilde ble sist sett i B-Rage Invitational i Trysil tidligere i september, og er et råskinn på to hjul. Nå kan du lære sykkelteknikk fra en av landets fremste stisyklister!

Kurset passer for alle som har stisykkel og som ønsker å lære mer om grunnposisjon, svingteknikk, bruk av bremser og blikk, samt linjevalg. Oppmøte ved Lavvoen. Varighet er ca 3-4 timer. Husk å ta med vann, mat, ekstra dekkslange og klær til å være ute. Pris er 600,- pr pers, eventuelt kommer et par turer med shuttlebuss i tillegg (avgjøres og betales på stedet).

Påmelding eller mer info: Send epost direkte til Hilde. Frist for påmelding er 27 sept.

Hilde Strædet kommer til Høgevarde og holder teknikkurs for stisyklister

 

LAVVOEN

Fredag 29. og lørdag 30. sept (åpent 11-18): Vi serverer full lunsjmeny + Dagens Husmann og holder afterbike.
Søndag 1. – torsdag 5. okt (åpent 11-16): Lavvo holder åpent med lunsjservering
Torsdag 5. okt (kl 18): PAINT’N SIP – Vi inviterer til Paint’n sip i Lavvoen. Du vil bli guidet gjennom kvelden og utstyrt med alt du trenger for å male ditt eget unike kunstverk. Samtidig serveres gode viner og snacks – en kveld hvor vi nyter godt selskap, kunst og livet! Pris: 600,- inkl. maleutstyr, 5 glass smakfulle, unike viner og lett snacks (oliven og chips). Påmelding på epost innen 3. oktober. OBS: Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.
Fredag 6. okt (åpent 11-18): Vi serverer full lunsjmeny + Dagens Husmann og holder afterbike. Oskar Fagelund holder MUSIKKQUIZ FOR BARN (alder 0-12 år) kl 14-15. Gratis inngang.
Lørdag 7. okt (åpent 11-21): Vi serverer full lunsjmeny + Dagens Husmann.
SESONGENS SISTE AFTERBIKE: Vi serverer helgrillet lam på rotisserie – påmelding og mer info på epost.
Kl 18: HØSTMIDDAG I LAVVO – Helgrillet lam servert direkte fra rotisserie grill av kjøkkensjefen selv, m/ potetpuré tilsmakt nøttemix, sauterte honningglaserte rotgrønnsaker og grønnkål, rødvinssjy. Kuvertpris: 599,-. Påmelding på epost innen 3. okt. OBS: Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte.
Kl 19: MUSIKKQUIZ for voksne med Oskar Fagelund. Gratis inngang. Baren holder åpent til kl 21.
Søndag 8. okt (åpent 11-16): Lavvo holder åpent med lunsjservering.

 

Lavvoen byr på godt på fat og i glass hele høstferien (foto: Hunnalvatn Media)

EIENDOM
Interessert i å vite mer om fritidsbolig på Høgevarde? Eiendomsavdelingen er på plass hele høstferien, klare til å svare på det du måtte ha av spørsmål. Vi tar deg gjerne med på visning også, det avtaler du direkte med en av oss:
Erik Gulsvik: 900 92 544
Trond Gunnerud: tlf 934 56 300
Eller send oss en epost!

Du finner oss i eiendomshengeren på parkeringsplassen ved Lavvoen på disse tidspunktene:
Lørdag 30. og søndag 1. okt: 11-15
Mandag 2. okt- fredag 7. okt: 11-14
Lørdag 8. og søndag 9. okt: 11-15

Du finner eiendomsavdelingen på parkeringsplassen ved Lavvoen hele høstferien.