Leilighetsbygget Vardefjell 1- kjempeinteresse!

image
Leilighet på fjellet? Meld din interesse lenger ned i artikkelen, og kom på visning!
  • Skrevet av: Magnus
  • 02.04.20

Interessen for første byggetrinn i Fjellparken, leilighetsbygget som har fått navnet Vardefjell 1, har hittil vært formidabel. Pr i dag står det hele 600 navn på listen over interessenter. Så stor interesse har vi aldri tidligere opplevd på noe fritidsboligprosjekt på Høgevarde!

Planleggingen av Fjellparken fortsetter for fullt, og vi er nå i gang med sluttprosjekteringen av Vardefjell 1. Reguleringsplanen for området ble sendt inn i uke 11, og parallelt blir det utarbeidet rammesøknad for bygget som skal oppføres. En ting kan vi love- dette blir FLOTTE leiligheter når bygget står klart!

Vi avventer de siste detaljene før vi er helt klare for å åpne for reservasjoner og salg i prosjektet. Vi arbeider så fort vi kan under de aktuelle omstendighetene. Og du vet: Den som venter på noe godt…

 

Visning:

Om du i mellomtiden ønsker en privat visning på tomta, så tar du kontakt med Trond Gunnerud, tlf 934 56 300 eller send en mail. Dersom du foretrekker å ta en titt på egen hånd, er tomten markert med stort skilt. Du finner det rett før svingen på Vardefjellsvegen vis a vis alpinbakken.