Black Friday

  • Skrevet av: Magnus
  • 27.11.20

Dagen i dag er en av årets største handelsdager. Vi kunne sikkert ha kastet oss på trenden, klistret logoen vår på ett eller annet produkt, og forsøkt å selge deg noe du sannsynligvis ikke visste du hadde bruk for.

Ikke misforstå oss, vi mener absolutt at gode opplevelser i fjellet kan bli enda bedre med riktig utstyr: Tørr eller våt på beina på fjellturen kan være forskjellen på en god og en dårlig dag! Så om du VIRKELIG trenger noe nytt, så kjør på- i dag er kanskje dagen. 

Men for mange av oss, så er boden allerede fylt til randen med friluftsutstyr som ikke blir brukt så altfor ofte. Vi trenger ikke å eie enda flere dingser. 

Derfor slår vi et slag for deling og gjenbruk i stedet: Rundt omkring oss finnes det flere og flere tilbud om lån eller leie av det utstyret du ikke trenger så altfor ofte. For barn og unge er BUA eller Skattkammeret glimrende alternativer (sjekk bua.io eller https://kirkensbymisjon.no/skattkammeret/).  

Vi tror ikke at alle trenger å eie 8 par ski, SUP-brett, 5 sykler og hockeyskøyter. Kjøp det du virkelig bruker ofte, resten kan du låne eller leie. Slik spares miljøet for unødige produkter- og du sparer penger! Win-win, som det heter på godt nynorsk!

Årets julegave? OK da, vi HAR sikret en liten godbit til denne handelens høytidsdag: Våre venner i friluftsbutikken Revir har også et stadig økende sortiment av produkter som kan leies. Revir tilbyr et unikt klippekort som gir deg 10 utleier av fritt valgt utstyr. Du som er mottaker av dette nyhetsbrevet får kortet for kr 5000,- (ordinær pris kr 5.990,-). Kortet kjøper du direkte i Revirs nettbutikk, hvor du også kan lese mer om hvilke produkter som finnes tilgjengelig.