Nytt tomtefelt – Vardefjell Vest. Sikre deg en av de siste høyfjellstomtene på Høgevarde!

image
Tomtefeltet Vardefjell Vest. Utsikt mot Hestgjuvnatten og Høgevarde.
  • Skrevet av: Magnus
  • 12.02.21

Høgevarde AS lanserer nå tomtefeltet Vardefjell Vest. Her finner du 48 hyttetomter med fantastisk utsikt mot Høgevarde 1459 moh og den majestetiske fjellrekken mot vest. Dette er det aller siste feltet med høyfjellstomter som legges ut for salg på Høgevarde, Vardefjell Vest er med andre ord siste mulighet for å sikre seg fritidstomt helt øverst mot høyfjellet!

Tomtene ligger høyt og fritt, i den innerste, nordvestre delen av hytteområdet på Høgevarde. Her er det ingen gjennomgangstrafikk, og feltet ligger særdeles solrikt til i vesthellinga ved foten av Vardefjell. 

 

Skimuligheter

Langrennsløypene går i umiddelbar nærhet til feltet, så her er det bare å spenne på seg skiene på trappa og gli av gårde innover i fjellet i våre 50 km med preparerte løyper. Mot øst, like bak tomteområdet, reiser Vardefjellsryggen seg. Her ligger alt til rette for en rask tur på rando eller fjellski. Om du vil, når du den fantastiske utsikten ned mot Krøderen og Vassfaret i god tid før frokosten står klar på hytta.

 

Alpint inn/ut

Den helt nye Vardelia-heisen starter ved inngangen til hytteområdet som Vardefjell Vest er en del av (HV15), og sikrer alpint inn/ut for denne delen av fjellet. Vardelia-heisen har en snill familieløype tilbake mot hyttefeltet, og gir lett tilgang til enkel offpist. Heisen er selvsagt også koblet sammen med resten av Høgevardes alpinanlegg, slik at du får tilgang på alt det lekne fjellterrenget Høgevarde har å by på. Østlandets nye puddermekka (sitat: Magasinet Fri Flyt) ligger og venter på deg!

 

Sommeren er også fantastisk på Høgevarde

Vardefjell Vest ligger i umiddelbar nærhet til turstier og en rekke fisketjern. Ved Fyrisjø, en  kort marsj unna, finner du badestrand og båter til fri benyttelse for deg som hytteeier på Høgevarde. 

Liker du å sykle? 

I årene som kommer skal et av Europas største nettverk av spesialbygde sykkelstier realiseres på Høgevarde. Her blir det mulighet for masser av spenning og moro for hele familien- vår ambisjon er å gjøre Høgevarde til det morsomste stedet å utforske på to hjul i hele Skandinavia! Vardefjell Vest ligger i umiddelbar nærhet til flere eksisterende og planlagte stier, herfra tar du deg enkelt rundt i hele Høgevarde-området på to hjul.

 

SATSER PÅ HJUL: Høgevarde skal bli en av de beste sykkeldestinasjonene i verden.

Utleie

Utleiemarkedet på Høgevarde er sterkt, og mange velger å leie ut fritidsboligen sin deler av tiden. Senger som er ofte i bruk er bedre for miljøet enn tomme senger som står varmet opp. For deg som hytteeier er utleie dessuten bra for lommeboka! Vi i Høgevarde AS legger til rette for utleie, og kan tilby administrasjonstjenester som gjør det enkelt for deg å leie ut. Vi tar oss av all booking og drift, enklere blir det ikke.  

 

Fremtiden

Høgevarde skal utvikles til å bli Norges mest bærekraftige høyfjellsdestinasjon. Vi legger stor vekt på miljømessig riktige løsninger i videreutviklingen av området, og vi legger til rette for at utviklingen skal skje med tydelig lokal forankring. I årene som kommer vil Høgevarde Fjellpark utvikles, og målet er at du som hytteeier skal få enkel tilgang på alle varer og tjenester som trengs for et liv på fjellet. Privatbilen skal også få lov til å hvile seg når du er på hytta! 

Kontakt oss for mer informasjon eller for å avtale visning eller registrer deg i skjemaet under.

Erik Gulsvik: Tlf 90092544

Trond Gunnerud: Tlf 93456300

 

Tomtekart

Vardefjell Vest delfelt E

Vardefjell Vest delfelt F