Helårs fjelldestinasjon – halvannen time med bil fra Oslo

Høyfjellet ligger rett rundt hjørnet! Høgevarde byr på vakre naturopplevelser året rundt. Og det beste? Halve helga går ikke bort i reisetid. 

  • Skrevet av: Magnus
  • 18.12.20

Klar for fjellet på 90 minutter!

Når de fleste har et par timer igjen til hytta, sitter du allerede foran peisen på Høgevarde. Med sin unike beliggenhet i den norske fjellheimen, ved inngangen til Hallingdal, byr Høgevarde på et nesten uendelig spekter av muligheter.

Du har ikke lyst til å tilbringe helga i bilen eller på toget, den er øremerket opplevelser. Vi har nok alle kjent på det. Du vil ut på tur, oppleve alt det vakre Norge har å tilby. Men med to dager til rådighet går ikke regnestykket alltid går opp. Da er det bra vi har Høgevarde.

 

Spektakulære opplevelser på Høgevarde

Kun halvannen times biltur fra Oslo betyr at du til og med rekker en dagstur. Kjøre inn lørdag morgen, puddersnø i 5 timer og rekke hjem til kveldsmat. Nyt tilværelsen, naturen, fjellet og terrenget. Året rundt. For sommeren er nemlig like fin som vinteren på Høgevarde. Vannet i Krøderen har noen av de høyeste badetemperaturene i Norge. Bestig en topp, ta en dukkert, og kjør hjem!

Høgevarde rager 1459 meter over havet og er den dominerende toppen på Norefjellsplatået. Vi kan friste med gode jakt- og fiskemuligheter, og snart kommer en av verdens beste sykkelstier.

Stisykling: På Høgevarde kommer ett av Europas største nettverk av sykkelstier.
Stisykling: På Høgevarde kommer ett av Europas største nettverk av sykkelstier.

 

 

Nyt hyttekos – halvannen time fra Oslo

Høgevarde byr ikke bare på dagsturer. Nå har du mulighet til å sikre deg din egen, private bit av Oslos nærmeste høyfjell. Vi er i gang med byggingen av bærekraftige leiligheter på mellom 38-100 kvadratmeter.

BÆREKRAFTIG: Velg mellom lekre leiligheter fra 38–100 m2 i høyfjellet på Høgevarde.
BÆREKRAFTIG: Velg mellom lekre leiligheter fra 38–100 m2 i høyfjellet på Høgevarde.

 

 

SLIK KOMMER DU DEG TIL HØGEVARDE

 

Høgevarde hytteområde ligger i Flå kommune i Hallingdal, på et høyfjellsplatå ved fjelltoppen Høgevarde.

  • Med bil: Fra øst kjører du riksvei 7 nordover forbi Sokna og Hallingporttunellen i Gulsvik, ta av til venstre mot Veteren/Høgevarde. Fra vest kjører du riksvei 7 sørover ca. 8 km forbi Flå, ta av til høyre mot Veteren/Høgevarde. Sving til høyre mot Høgevarde etter ca. 1 km, kjør deretter ca. 10 km til infotavla ved Fjellparken, hvor du lett kan orientere deg til ulike hytteområder og aktiviteter.
  • Kollektivt: Flere av togene på Bergensbanen stopper på Flå stasjon. Vi samarbeider med Flå Taxi, som frakter deg til Høgevarde til en attraktiv fastpris.