GRØNNE SPOR JANUAR

  • Skrevet av: Magnus
  • 31.01.20

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre oss i forhold til bærekraft og miljøavtrykk. Denne måneden kan vi rapportere om følgende:

 

Høgevardes trakkemaskiner går nå på biobrennstoff

Med dette enkle grepet reduserer vi karbonavtrykket for denne delen av driften betydelig.

 

Trakkemaskinhallen varmes opp med biobrennstoff

Lager- og verkstedshallen vår må holdes varm, og hittil har dette skjedd ved bruk av fossilt brennstoff. Vi har lagt om til biobrennstoff fra årsskiftet.

 

Leilighetsbygg med fokus på bærekraftige løsninger

Vi lanserer om kun kort tid det første leilighetsbygget på Høgevarde for salg, og dette er et bygg hvor det er tatt betydelige grep i forhold til miljøavtrykk og bærekraft. Blant annet kortreist massivtre, energibrønner og varmepumpeteknikk for oppvarming og resirkulerte bygningsmaterialer i enkelte deler av prosjektet. I tillegg legges det opp til delingsløsninger for de funksjoner som ikke alle trenger å eie selv. Mer info om dette svært spennende prosjektet kommer i neste nyhetsbrev…

 

…og til sist:

Vi har bestilt vår første el-snøscooter!
Elektriske snøscootere er fortsatt i et veldig tidlig utviklingsstadium, og det er faktisk vanskelig å i det hele tatt å få lov til å bestille en slik. Vi har likevel stilt oss i kø, og forventer å ha vår første maskin på plass i løpet av 2020!