Dette sykkelutstyret trenger du!

Revir gir deg tips til essensielt utstyr når du skal leke deg på Høgevardes fantastiske sykkelstier.

  • Skrevet av: Henning Skjørsæter
  • 30.05.22

Høgevarde er en helårsdestinasjon, hvor man satser på sykkelstier på en måte som er unik i Norge. Når området er ferdig utviklet vil det være et fantastisk tilbud for syklister, enten man er erfaren eller helt fersk.

Sykler kan man leie hos Høgevarde, men noe utstyr er det også greit å ha selv. Vi ba John Harald Knutsson hos friluftsbutikken Revir plukke ut noen essensielle ting man trenger for å leke seg på to hjul.

– Det mest åpenbare er jo hjelm. En god hjelp må man ha. De stiene som er på Høgevarde blir jo så fine, både for hele familien og for gode kjørere. Utstyrsmessig kommer det jo litt an på hvilket nivå man er på, men vi hjelper deg å finne riktig utstyr.

– Ryggbeskytter er en god ting å ha når man begynner å heve nivået litt. Den gir økt sikkerhet dersom man skulle være uheldig. – Et førstehjelps-kit bør man absolutt ha i sekken.

– Jeg liker å ha et multi-tool tilgjengelig, det er kjekt å ha dersom man må reparere litt. Dersom man kjører med dekk med slange burde man også ha en ekstra slange med seg. – Gode hansker som sitter godt og gir godt grep, er viktig.

Med dette utstyret på plass er du langt på vei klar for å sette deg på sykkelsetet. Og de kunnskapsrike og flinke folkene som bemanner sykkelutleien i Høgevarde Fjellpark er selv ivrige syklister, og står selvfølgelig klare til å hjelpe deg med utstyret du trenger.

Dette er noe av utstyret du bør ha med deg i sykkelsekken.