fbpx

Vi gleder oss til flerbruksstien blir ferdig

Våren var så fint på vei etter påsken, men så kom det litt nysnø. Igjen var høyfjellet glinsende i hvitt, noe som dessverre har utsatt byggingen av stien litt. Vi har beregnet 6 uker på å fullføre flerbruksstien, og jobben starter så fort det er tørt. Når sommerferiebesøkende dukker opp, så burde vi ligge an til siste finpuss på stien.

Mellom Fiskedammen, og Bekkefaret i Hv3 tror vi det blir mange smilende fjes i årene som kommer. Det blir en fin gruset sti, lagt inn i terrenget. Når den er ferdig så tar den deg gjennom Sauvall, forbi fiskevann, varmestue, bålplasser og utsikter.

Rasteplasser underveis

Langs stien har vi lagt til rette for flere «rasteplasser» for utekos med bål og utsikt. Kanskje man tar med seg fiskestangen, og finner lunsj langs veien i Sauvalltjernan? Det blir en fin runde for gående, og vi tror det blir en morsom attraksjon for de på sykkel. Ferdig bygd er denne stien rundt 1.9km lang, og med 70 høydemeter mellom startpunktene.

Relaterte innlegg
 • Film fra åpning av Sauvallsvingen
  Film fra åpning av Sauvallsvingen
  2. oktober 2019

 • Pop-up butikk og Rocky Mountain sykkeldemo ved Lavvoen (Lørdag 21. september kl 11-17)
  Pop-up butikk og Rocky Mountain sykkeldemo ved Lavvoen (Lørdag 21. september kl 11-17)
  17. september 2019

  Våre venner i friluftsbutikken Revir (www.revir.no) laster pick-upen full av de beste varene, og stikker til fjells! Det blir pop-up butikk ved Lavvoen, hvor du kan sikle på de siste og beste produktene innenfor friluftslivkategorien. Gode tilbud blir det helt sikkert også! ROCKY MOUNTAIN SYKKELDEMO Revir har med fått med seg importøren av Rocky Mountain

 • Offisiell åpning av flerbruksstien gjennom Sauvall- sykle med Anders Backe!
  Offisiell åpning av flerbruksstien gjennom Sauvall- sykle med Anders Backe!
  17. september 2019

  Lørdag 21. september kl 15 blir det offisiell åpning av den nye flerbruksstien på Høgevarde. Den offisielle åpningen foregår ved starten av stien ved Fiskedammen(ved rød pil på kartet under). Stien går fra enden av Gulsviksetervegen ved Fiskedammen (v/ bålplassen), forbi Sauvallstjern til Bekkefaret. Stien gir lett adgang til terrenget i området ved Gulsviksetran og

 • Sykkelsatsing
  Sykkelsatsing
  25. juni 2019

  Vi håper alle hadde en god helg, og en flott Sankthans feiring. Selv fikk vi lurt oss bort en tur for å få inspirasjon og sykkelglede. Utflukt, en sykkel festival i Trysil viste oss mulighetene og gledene en moderne sykkelsatsing gir alle besøkende. Nå gleder vi oss ekstra mye til å åpne vår egen «flytsti»

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort
vei-veibygging-gandrud-vår-blåhimmel