fbpx

Vi gleder oss til flerbruksstien blir ferdig

Våren var så fint på vei etter påsken, men så kom det litt nysnø. Igjen var høyfjellet glinsende i hvitt, noe som dessverre har utsatt byggingen av stien litt. Vi har beregnet 6 uker på å fullføre flerbruksstien, og jobben starter så fort det er tørt. Når sommerferiebesøkende dukker opp, så burde vi ligge an til siste finpuss på stien.

Mellom Fiskedammen, og Bekkefaret i Hv3 tror vi det blir mange smilende fjes i årene som kommer. Det blir en fin gruset sti, lagt inn i terrenget. Når den er ferdig så tar den deg gjennom Sauvall, forbi fiskevann, varmestue, bålplasser og utsikter.

Rasteplasser underveis

Langs stien har vi lagt til rette for flere «rasteplasser» for utekos med bål og utsikt. Kanskje man tar med seg fiskestangen, og finner lunsj langs veien i Sauvalltjernan? Det blir en fin runde for gående, og vi tror det blir en morsom attraksjon for de på sykkel. Ferdig bygd er denne stien rundt 1.9km lang, og med 70 høydemeter mellom startpunktene.

Relaterte innlegg
 • Sykkelsatsing
  Sykkelsatsing
  25. juni 2019

  Vi håper alle hadde en god helg, og en flott Sankthans feiring. Selv fikk vi lurt oss bort en tur for å få inspirasjon og sykkelglede. Utflukt, en sykkel festival i Trysil viste oss mulighetene og gledene en moderne sykkelsatsing gir alle besøkende. Nå gleder vi oss ekstra mye til å åpne vår egen «flytsti» […]

 • Arbeidet på flerbruksstien er igang!
  Arbeidet på flerbruksstien er igang!
  7. juni 2019

  Sving på sving på sving på sving på sving 😊 For å få en passe gradering på flerbruksstien må man gjøre stien lenger, fordelt på de samme høydemeterne. Konsekvensen er mange gøyale svinger, eller «berms» som man sier på engelsk. Arbeidet med flerbruksstien er igang! Vil du ha flere oppdateringer på hva som skjer i […]

Skriv inn å trykk enter for å søke

vei-veibygging-gandrud-vår-blåhimmel