fbpx
0 M/S 1°C

To nye skiheiser til sesongen 2020/21

For de som ikke har fått med seg nyheten: Vi bygger to nye skiheiser på Høgevarde, som skal stå klare til sesongstart 2020/21! 

Ved Lavvoen lager vi et helt nytt nybegynnerområde med et skibånd. Dermed har Fjellparken endelig en bakke som også passer perfekt for de alle ferskeste alpinistene. Båndet blir også tatt i bruk i sommersesongen, hvor vi kommer til å bygge to enkle sykkelstier og tilby heisbasert sykling for de aller minste syklistene. 

På “baksiden” av dagens Fjellheis, ned mot HV15, bygger vi et tallerkentrekk. Denne heisen vil gi ski in/out for alle som bor på den siden, og åpner opp en ny fjellside for alle skiløperne på Høgevarde. Det er ganske snilt terreng i området, så her blir det solrike og enkle løyper. Men rundt løypenettet vil det være mulig å finne flott offpiste, så området byr på noe for alpinister på alle ferdighetsnivå. Vi gleder oss! 

De nye heisene er markert med rødt på bildet nedenfor:

Relaterte innlegg
 • Sesongkort – kampanje
  Sesongkort – kampanje
  23. september 2020

  Det blir vinter i år også, og nå har du muligheten til å sikre deg en god deal på årets sesongkort i Fjellparken! Vi utvider i år tilbudet med to nye heiser: Svingeliaheisen forlenger skiområdet nordover fra avstigningen på Fjellheisen og gir ski inn-ut for feltene HV9 og HV15, og et nytt skibånd i området

 • Kjøp heiskort på nett
  Kjøp heiskort på nett
  12. november 2019

  Kjøp heiskort på nett- spar tid og penger! Vi introduserer nettløsning for kjøp av heiskort. Lei av å stå i heiskortkø, når du endelig har fått slalomstøvlene på beina? Fyll på Keycardet hjemme fra sofaen, så kan du gå rett i heisen. Billig er det også, det er nemlig lavere pris på kort kjøpt via

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort