fbpx
5 M/S 2°C

Sykkeldag torsdag 1. oktober – HØSTFERIEPROGRAM

Torsdag 1. oktober står sykling på programmet hele dagen. Denne dagen kan du teste det siste nye fra Rocky Mountain, bli med på åpningen av den helt nye nybegynnerstien ved Lavvoen, eller ta plass i vår sykkelshuttle som tar deg rundt i Høgevardeområdet. Vi satser på smil som går hele veien rundt, hos både store og små!

SYKKELDEMO (10-17):
Rocky Mountain er på plass og kjører sykkeldemo, her blir det gode muligheter for å teste noen av markedets aller råeste terrengsykler.
MER INFO OM SYKKELDEMO

KL 12: ÅPNING AV NY BARNE-/NYBEGYNNERSTI:
Vi har bygget en enkel sykkelsti like ved Lavvoen, i tilknytning til det nye skibåndet. Denne stien er perfekt for barn, eller for voksne som ønsker å øve deg på enkel stisykling. Dette blir moro!

SYKKELSHUTTLING (10-17):
Vi gjentar suksessen fra høstferien i fjor, og stiller med minibuss og sykkeltilhenger hele dagen! Bussen vil gå i skytteltrafikk mellom Lavvoen og hhv Gulsviksetrene og toppen av Fjellheisen.
Gulsviksetrene er startpunkt for flerbruksstien Sauvallsvingen, samt fjellene Hestleinnattan og Høgevarde.
Toppen av Fjellheisen er startpunkt for den nylig tilrettelagte stien som går mot nordvest og ender i hytteområdet HV15. Det er også tilrettelagt en kort sti mot hyttefeltet HV9 med samme startpunkt.
OBS: Pga den aktuelle smittevernsituasjonen kjører vi med annethvert sete ledig, det kan derfor oppstå noe ventetid ved stor pågang.

HELE DAGEN: Pumptracken ved Lavvoen er åpen. Moro for store og små!

Sjekk trailguide.net for nærmere beskrivelse av anbefalte stier i Høgevarde/Norefjellsområdet.

OBS: Det er meldt en del regn i høstferieuken. Da minner vi spesielt om stivettregel nr 6: Unngå å sykle på spesielt sårbare stier like etter perioder med mye nedbør!

Andre aktuelle innlegg
 • Høgevarde AS støtter årets TV-aksjon og lanserer lokalt initiativ for innsamling av plast i fjellet
  Høgevarde AS støtter årets TV-aksjon og lanserer lokalt initiativ for innsamling av plast i fjellet
  19. oktober 2020

  Årets TV-aksjon går til WWF sitt arbeid for å bekjempe plast i havet. Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Høgevarde AS ønsker å bidra til dugnaden, og støtter aksjonen med kr 25.000.   Plastforsøpling av naturen vår er et generelt problem, også hos oss på

 • Sesongkort – kampanje
  Sesongkort – kampanje
  23. september 2020

  Det blir vinter i år også, og nå har du muligheten til å sikre deg en god deal på årets sesongkort i Fjellparken! Vi utvider i år tilbudet med to nye heiser: Svingeliaheisen forlenger skiområdet nordover fra avstigningen på Fjellheisen og gir ski inn-ut for feltene HV9 og HV15, og et nytt skibånd i området

 • Lavvoen – vi fornyer oss!
  Lavvoen – vi fornyer oss!
  23. september 2020

  – Å spise skal være godt både for oss og naturen, gi god næring samt nytelse, sier Thea Aannestad og David Lindgårde entusiastisk. Paret overtar denne høsten ansvaret for driften av serveringsstedet Lavvoen, som ligger sentralt i Høgevarde Fjellpark. Det er ingen liten oppgave oppdragsgiver Høgevarde AS har gitt dem: Sørge for at Lavvoen blir

 • HØSTFERIEPROGRAM 2020
  HØSTFERIEPROGRAM 2020
  22. september 2020

  Det blir en innholdsrik høstferie på Høgevarde! Vi har aktiviteter for store og små gjennom hele uke 40. PROGRAMOPPDATERING TORSDAG 01.10: Kl 19.00 – på Lavvoen – blir det villmarksquiz med påfølgende visning av snowboardfilmene The Moment og Alignment. Revirs snowboardentusiast John Harald Knutsson innleder. ÅPNING AV NY SYKKELSTI VED LAVVOEN (kl 12): Vi håpet

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort