fbpx

Sommeraktiviteter ved Lavvoen

Pumptrack, trampoline/lekeapparater og åpen lavvo i høysesong. Fiskemuligheter. Bading. Turer i fjellet!

Ved Lavvoen kommer det i juni opp en pumptrack for sykling, skateboard og sparkesykler. Dette blir gøy for alle oss som liker å leke med hjul under beina!
En runde eller 10 på pumptracken med sykkel er også utrolig god trening, så denne kan også brukes om du vil ha en effektiv treningsøkt. 

I samme område planlegger vi også å få på plass en trampoline og lekeapparater for de minste, og vi planlegger for at Lavvoen skal være åpen for servering i høysesongen.

Rett over veien, i Fisketjern, kommer fisken til å bite også i år, og mulighetene for et dypp i Gulsvikelva er absolutt til stede. De nye sykkelstiene som skal bygges i sommer vil også ligge i området rundt fjellheisen og munne ut ved Lavvoen. Med andre ord: Dette området blir det naturlige samlingspunktet for hele familien i sommer, uansett hvilken aktivitet man foretrekker!

Vi sysler også med tanker om en friluftsfestival, men dette må vi komme tilbake til sammen med alle de andre tingene vi går og drømmer om for tiden. 

Med disse tiltakene håper vi at området blir enda mer attraktivt å besøke, også i sommersesongen.

Høgevarde har fantastiske muligheter for et aktivt friluftsliv, året rundt!

(Og pssst: Om du lurer på hva en pumptrack er for noe, så ta en kikk på denne videoen!)

Relaterte innlegg
 • «Noe av det fineste terrenget jeg har sett, noe sted i verden»
  «Noe av det fineste terrenget jeg har sett, noe sted i verden»
  2. april 2020

  Dette var kommentaren fra Glen Jacobs, sykkellegende og eier av stibyggerselskapet World Trail, etter en ukes befaring i terrenget på Høgevarde sist sommer. Glen har lang fartstid i terrengsyklingens verden, og har blant mye annet bygget anlegg til OL og VM i terrengsykling, samt bygget opp ledende internasjonale stisykkeldestinasjoner. Stisykkelprosjektet Vår store nyhet i 2020

 • Film fra åpning av Sauvallsvingen
  Film fra åpning av Sauvallsvingen
  2. oktober 2019

 • Høstferien på Høgevarde
  Høstferien på Høgevarde
  27. september 2019

  Da er det på tide med kos i fjellet igjen, og det med flotte høstfarger! Været gjør nok innekosen best de første dagene, men så titter solen frem igjen. Her er litt av det som skjer i ferien: Lavvoen i Høgevarde Fjellpark er åpen alle dager fra lørdag 28. til og med søndag 6. Tidene

 • Tomter til salgs
  Tomter til salgs
  17. september 2019

  Det er populært med fritidseiendom på Høgevarde, og det selges stadig nye tomter! Feltet HV15 er der det fortsatt finnes flest valgmuligheter, men nå går det virkelig unna på de mest attraktive delene av dette feltet. Neste sommer blir det bygget ny skiheis som gir dette feltet direkte forbindelse med alpinanlegget, og det er kun

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort