fbpx
11 M/S 2°C

Hva kan vi gjøre for hverandre?

Det vi ikke får gjort noe med, trenger vi ikke å dvele så mye ved. Men vi tenker at vi alle sammen helt sikkert kan bidra til å gjøre hverdagen og fremtiden litt lettere for oss alle!

Hverdagen på fjellet består for tiden i å holde ulike tekniske systemer i drift. Veier blir brøytet og holdt vedlike, slik at det er fremkommelig til de ulike installasjonene på fjellet samt at håndverkere og andre med nødvendige ærender kommer seg fram. 

Langrennsløypene BLIR kjørt i ukene fremover, dette er det to grunner til: Vi ønsker å vedlikeholde underlaget dersom myndighetene letter på restriksjonene etter påske, og det blir mulig med litt vinterlig fjelliv i siste delen av skisesongen. I tillegg finnes det mange innbyggere i Flå kommune som har Høgevarde som sitt rekreasjonsområde, og langrennsløyper i et visst omfang har stor verdi i forhold til å få kommet seg ut og mosjonert litt i nærområdet.

Hva vi kan gjøre for deg:

Noen hytteeiere har etterlyst vakthold i hyttefeltene. Flå Kommune informerer om at det blir arbeidet for å få på plass en slik ordning i samarbeid med Flå Røde Kors. Ut over dette ferdes våre folk på fjellet daglig, og vi følger selvsagt med på hva som skjer i området. Dersom du har behov for at vi tar en ekstra sjekk av ei inngangsdør eller en terrasse, så gjør vi gjerne dette for deg- så langt vi har kapasitet. Send oss en mail, så hører du fra oss!

Hva du kan gjøre for oss:

Akkurat nå står både skiheiser, langrennsløyper, Lavvoen og tomtesalget stille. Fremover trenger vi din hjelp til å framsnakke livet på fjellet!

Har du en venn som ennå ikke har opplevd Høgevarde? Tips vedkommende om å ta seg en tur i langrennsløypene eller en tur med fjellheisen når verden igjen blir normal. Be vedkommende med på hytta eller inviter på en kaffe i Lavvoen, og en felles runde på sykkelstiene våre til sommeren. Hva med en fottur i fjellet, kanskje kombinert med et besøk i Bjørneparken? Når kollegaen som har planer om fritidsbolig ikke vet hvor han skal- tips han eller henne om alle de flotte opplevelsene som finnes på Høgevarde!

 

Relaterte innlegg
 • Lavvoen – vi fornyer oss!
  Lavvoen – vi fornyer oss!
  23. september 2020

  – Å spise skal være godt både for oss og naturen, gi god næring samt nytelse, sier Thea Aannestad og David Lindgårde entusiastisk. Paret overtar denne høsten ansvaret for driften av serveringsstedet Lavvoen, som ligger sentralt i Høgevarde Fjellpark. Det er ingen liten oppgave oppdragsgiver Høgevarde AS har gitt dem: Sørge for at Lavvoen blir

 • Grønne spor – Høgevarde er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift
  Grønne spor – Høgevarde er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift
  11. juni 2020

  Vi innrømmer det gjerne: Vi har somlet. Og så har vi rotet litt. Og somlet litt til. Men endelig kan vi melde at Høgevarde AS har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn!  Prosessen har tatt veeeldig lang tid, men midt under Korona-krisen fikk vi sertifiseringen på plass- som en av de første bedriftene som har blitt godkjent

 • Reguleringsplan for Ringeriksbanen vedtatt
  Reguleringsplan for Ringeriksbanen vedtatt
  3. april 2020

  Midt oppi Korona-kaoset kom det en gedigen gladmelding for alle østlendinger med utferdstrang vestover: Reguleringsplanen for Ringeriksbanen og ny E16 er vedtatt. Det gjenstår fortsatt finansieringsvedtak, men med vedtatt reguleringsplan er i alle fall en betydelig milepæl passert. Når Ringeriksbanen blir realisert, betyr dette ca 1 time kortere reisetid med tog til Flå. Dermed blir det enda enklere å

 • Leilighetsbygget Vardefjell 1- kjempeinteresse!
  Leilighetsbygget Vardefjell 1- kjempeinteresse!
  2. april 2020

  Interessen for første byggetrinn i Fjellparken, leilighetsbygget som har fått navnet Vardefjell 1, har hittil vært formidabel. Pr i dag står det hele 600 navn på listen over interessenter. Så stor interesse har vi aldri tidligere opplevd på noe fritidsboligprosjekt på Høgevarde! Planleggingen av Fjellparken fortsetter for fullt, og vi er nå i gang med

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort
gustaf-snowboard-pudder-drop-sol-høgevardefjellpark-fjellpark