fbpx

Vil du leie ut hytta di?

Høgevarde er en perle, og det er mange som kunne tenke seg en smakebit av hva området har å by på! Vi opplever etterspørsel etter utleieboliger, og vurderer å opprette en ordning for utleie og administrasjon av fritidsboligen via oss.

Hvorfor utleie via Høgevarde AS i stedet for Airbnb eller Finn.no?

Vi ser for oss å stå for markedsføring og booking, samt praktisk håndtering av utleieforholdet: Kommunikasjon med leietakere, nøkler inn/ut, renhold osv. Leier du ut via oss kan du stole på at vi alltid har en ansatt i nærheten, som kan håndtere de problemer som måtte oppstå. Du vet også at når du kommer til hytta for å bruke den selv, så trenger du ikke starte oppholdet med å vaske ut etter leietakere. Dette skaper et problemfritt utleieforhold for deg som eier, og sikrer at du kan konsentrere deg om å nyte hyttelivet når du disponerer hytta selv. I tillegg er du med på å utvikle servicetilbudet på Høgevarde- og du bidrar til å skape lokale arbeidsplasser!

Hva forplikter jeg meg til, hva vil det koste og hva kan jeg forvente av inntekter?

Vi ser for oss å etablere halvårlige kontrakter for henholdsvis sommer- og vintersesongen.

Inntil videre forventer vi at det vil være størst etterspørsel i vintersesongen, og selvsagt aller størst i tilknytning til ferieperiodene jul/nyttår, vinterferie og påskeferie. Men vi vet at det i dag også foregår noe utleie i området om sommeren, og ferietrafikken på Rv7 er betydelig- mens tilgangen på overnattingssteder i vårt område er begrenset. Det burde bety at potensialet for utleie også i sommersesongen vil være til stede.

I kontraktsperioden må eier definere hvilke tidsrom hytta skal være tilgjengelig for utleie og hvilke perioder man ønsker å bruke hytta selv. Inntektspotensialet avhenger selvsagt av hvor mye man ønsker å bruke hytta selv, beliggenhet og antall sengeplasser. Men vi ser for oss å etablere et prisnivå pr. døgn som fra start av er sammenlignbart med det man kan finne på tilsvarende destinasjoner i fjell-Norge. Høgevarde AS vil tilsvarende beregne et servicehonorar for tjenesten på nivå med det som betales på andre destinasjoner, for å kunne dekke inn våre kostnader til markedsføring, salg og drift.

 

Er du interessert?

Ta kontakt med Harald Haaland på tlf 419 18 535 eller harald@hogevarde.no for nærmere informasjon.

Relaterte innlegg
  • Høgevarde- veien videre
    Høgevarde- veien videre
    15. mai 2019

    Det har skjedd mye på Høgevarde siden den første hytta stod ferdig for snart 15 år siden. Siden da er det bygget blant annet skiheiser og løyper, lavvo, teknisk infrastruktur- og i disse dager rundes 500 fritidsboliger i utbyggingsområdet. Det er mange som er glade i Høgevarde, og vi er opptatt av at videre utbygging […]

Skriv inn å trykk enter for å søke