fbpx

Høgevarde deltar på Hyttehallingen

Vi har stor stand inne i messehallen på Flå (se egen sak om Hyttehallingen ved å trykke her), hvor det skjer mye spennende: Du kan møte våre arkitekter i Vill Urbanisme og høre mer om kommende leilighetsbygg og utviklingen vi planlegger for Høgevarde-området. 

Høgevardes egne representanter er selvsagt også til stede hele helgen for å oppdatere deg på alt det spennende som skjer om dagen hos oss.

 

Sykkelkurs for unge stisyklister med Anders Backe (LØRDAG KL 13-14)
Utenfor messehallen har vi fått med oss ski- og sykkelfantom Anders Backe, som vil dele sine beste sykkeltips og tricks med barn og unge. Ta med egen sykkel og bli med på sykkelteknikkurs for unge stisyklister! (OBS: Husk å ta med egen hjem, alle som ønsker å delta på kurset MÅ ha hjelm)

Anders Backe på sykkel: https://www.youtube.com/watch?v=u4vJpDtnOfI

Anders Backe på ski: https://www.youtube.com/watch?v=MqlFOrSqfpg

Fotoutstilling
Revir har med seg en eksklusiv serie med bilder fra Helge Ingstads ekspedisjoner. Disse vil være utstilt ved vår felles stand i Thonhallen, og er verd besøket til Flå helt alene!

Gode messetilbud fra Revir hele helgen i messehallen. Pop-up butikk ved lavvoen (lørdag 11-17)
Vi deler standen vår i Thonhallen med våre venner i friluftsbutikken Revir (www.revir.no). De har med seg mange gode messetilbud for deg som er glad i fjell og friluftsliv. Her kan du gjøre et kupp!

POP-UP BUTIKK VED LAVVOEN: Revir fyller også pickupen og drar til fjells. Ved Lavvoen vil du finne deres pop-up butikk lørdag 11-17, med assortert utvalg av de beste produktene innenfor tur- og friluftsutstyr. Se egen sak.

I fjellet – GRATIS SHUTTLEBUSS
Vi har også et omfattende program oppe i fjellet denne helga, og Høgevardes shuttlebuss kjører mellom messeområdet og lavvoen på Høgevarde kl 11-17 lørdag og søndag. Fra lavvoen og ut til hytteområdene og den nye flerbruksstien vår vil det gå en egen shuttle lørdag i samme tidsrom. Begge shuttlebussene vil ha sykkeltilhenger, slik at du kan ta med deg egen sykkel til fjells. 

Lørdag blir det åpning av den nye flerbruksstien på Høgevarde, se egen sak. Det blir også Revir Pop-up butikk med Rocky Mountain sykkeldemo ved Lavvoen, se egen sak.

VISNINGER
Det blir visning av salgsklare tomter og hytter. Vi har tomter for salg flere steder i fjellet, og to nybygde hytter står klare for innflytting.
Kontakt Trond Gunnerud på tlf 934 56 300 for å avtale visning. 

LAVVOEN ER ÅPEN
Lavvoen er åpen lørdag og søndag 11-17, og byr på varm og kald drikke samt enkel meny.

Relaterte innlegg
 • Reis kollektivt til hytta
  Reis kollektivt til hytta
  31. januar 2020

  Høgevarde, Turufjell og Sørbølfjell samarbeider med Flå Taxi om en prøveordning om taxi til fjells, for de som ønsker å reise kollektivt til/fra hytta. Som en prøveordning tilbys derfor nå følgende:   Personbil VW Transporter (inntil 7 pers) Cirkle K Gulsvik til Høgevarde Kr 400 Kr 500 Flå sentrum/Flå Stasjon til Høgevarde Kr 600 Kr

 • GRØNNE SPOR
  GRØNNE SPOR
  31. januar 2020

  En varm vinter kommer sjelden alene- eller? Høgevarde setter miljø og bærekraft høyt på agendaen fremover.   Stadig flere stiller spørsmålstegn ved det avtrykket vi mennesker etterlater oss. Fritidsboligbransjen er en av mange bransjer som det stilles spørsmål ved, og det finnes mange grunner til dette: Bransjen har stort sett hatt en veldig tradisjonell tilnærming

 • GRØNNE SPOR JANUAR
  GRØNNE SPOR JANUAR
  31. januar 2020

  Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre oss i forhold til bærekraft og miljøavtrykk. Denne måneden kan vi rapportere om følgende:   Høgevardes trakkemaskiner går nå på biobrennstoff Med dette enkle grepet reduserer vi karbonavtrykket for denne delen av driften betydelig.  Trakkemaskinhallen varmes opp med biobrennstoff Lager- og verkstedshallen vår må holdes varm, og hittil har

 • Høgevarde – ny logo og nytt design!
  Høgevarde – ny logo og nytt design!
  12. november 2019

  Høgevarde fornyer seg! Vi er stolte av å kunne vise frem vårt nye utseende. Gjennom det siste året har vi i Høgevarde arbeidet hardt for å svare på spørsmålet om hvordan fremtidens Høgevarde skal utformes. Dette har munnet ut i mange spennende prosjekter som vi gleder oss til å fortelle mer om i månedene fremover,

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort