fbpx

Høgevarde deltar på Hyttehallingen

Vi har stor stand inne i messehallen på Flå (se egen sak om Hyttehallingen ved å trykke her), hvor det skjer mye spennende: Du kan møte våre arkitekter i Vill Urbanisme og høre mer om kommende leilighetsbygg og utviklingen vi planlegger for Høgevarde-området. 

Høgevardes egne representanter er selvsagt også til stede hele helgen for å oppdatere deg på alt det spennende som skjer om dagen hos oss.

 

Sykkelkurs for unge stisyklister med Anders Backe (LØRDAG KL 13-14)
Utenfor messehallen har vi fått med oss ski- og sykkelfantom Anders Backe, som vil dele sine beste sykkeltips og tricks med barn og unge. Ta med egen sykkel og bli med på sykkelteknikkurs for unge stisyklister! (OBS: Husk å ta med egen hjem, alle som ønsker å delta på kurset MÅ ha hjelm)

Anders Backe på sykkel: https://www.youtube.com/watch?v=u4vJpDtnOfI

Anders Backe på ski: https://www.youtube.com/watch?v=MqlFOrSqfpg

Fotoutstilling
Revir har med seg en eksklusiv serie med bilder fra Helge Ingstads ekspedisjoner. Disse vil være utstilt ved vår felles stand i Thonhallen, og er verd besøket til Flå helt alene!

Gode messetilbud fra Revir hele helgen i messehallen. Pop-up butikk ved lavvoen (lørdag 11-17)
Vi deler standen vår i Thonhallen med våre venner i friluftsbutikken Revir (www.revir.no). De har med seg mange gode messetilbud for deg som er glad i fjell og friluftsliv. Her kan du gjøre et kupp!

POP-UP BUTIKK VED LAVVOEN: Revir fyller også pickupen og drar til fjells. Ved Lavvoen vil du finne deres pop-up butikk lørdag 11-17, med assortert utvalg av de beste produktene innenfor tur- og friluftsutstyr. Se egen sak.

I fjellet – GRATIS SHUTTLEBUSS
Vi har også et omfattende program oppe i fjellet denne helga, og Høgevardes shuttlebuss kjører mellom messeområdet og lavvoen på Høgevarde kl 11-17 lørdag og søndag. Fra lavvoen og ut til hytteområdene og den nye flerbruksstien vår vil det gå en egen shuttle lørdag i samme tidsrom. Begge shuttlebussene vil ha sykkeltilhenger, slik at du kan ta med deg egen sykkel til fjells. 

Lørdag blir det åpning av den nye flerbruksstien på Høgevarde, se egen sak. Det blir også Revir Pop-up butikk med Rocky Mountain sykkeldemo ved Lavvoen, se egen sak.

VISNINGER
Det blir visning av salgsklare tomter og hytter. Vi har tomter for salg flere steder i fjellet, og to nybygde hytter står klare for innflytting.
Kontakt Trond Gunnerud på tlf 934 56 300 for å avtale visning. 

LAVVOEN ER ÅPEN
Lavvoen er åpen lørdag og søndag 11-17, og byr på varm og kald drikke samt enkel meny.

Relaterte innlegg
 • Reguleringsplan for Ringeriksbanen vedtatt
  Reguleringsplan for Ringeriksbanen vedtatt
  3. april 2020

  Midt oppi Korona-kaoset kom det en gedigen gladmelding for alle østlendinger med utferdstrang vestover: Reguleringsplanen for Ringeriksbanen og ny E16 er vedtatt. Det gjenstår fortsatt finansieringsvedtak, men med vedtatt reguleringsplan er i alle fall en betydelig milepæl passert. Når Ringeriksbanen blir realisert, betyr dette ca 1 time kortere reisetid med tog til Flå. Dermed blir det enda enklere å

 • Leilighetsbygget Vardefjell 1- kjempeinteresse!
  Leilighetsbygget Vardefjell 1- kjempeinteresse!
  2. april 2020

  Interessen for første byggetrinn i Fjellparken, leilighetsbygget som har fått navnet Vardefjell 1, har hittil vært formidabel. Pr i dag står det hele 600 navn på listen over interessenter. Så stor interesse har vi aldri tidligere opplevd på noe fritidsboligprosjekt på Høgevarde! Planleggingen av Fjellparken fortsetter for fullt, og vi er nå i gang med

 • Sommeraktiviteter ved Lavvoen
  Sommeraktiviteter ved Lavvoen
  2. april 2020

  Pumptrack, trampoline/lekeapparater og åpen lavvo i høysesong. Fiskemuligheter. Bading. Turer i fjellet! Ved Lavvoen kommer det i juni opp en pumptrack for sykling, skateboard og sparkesykler. Dette blir gøy for alle oss som liker å leke med hjul under beina! En runde eller 10 på pumptracken med sykkel er også utrolig god trening, så denne

 • «Noe av det fineste terrenget jeg har sett, noe sted i verden»
  «Noe av det fineste terrenget jeg har sett, noe sted i verden»
  2. april 2020

  Dette var kommentaren fra Glen Jacobs, sykkellegende og eier av stibyggerselskapet World Trail, etter en ukes befaring i terrenget på Høgevarde sist sommer. Glen har lang fartstid i terrengsyklingens verden, og har blant mye annet bygget anlegg til OL og VM i terrengsykling, samt bygget opp ledende internasjonale stisykkeldestinasjoner. Stisykkelprosjektet Vår store nyhet i 2020

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort