fbpx

Høgevarde deltar på Hyttehallingen

Vi har stor stand inne i messehallen på Flå (se egen sak om Hyttehallingen ved å trykke her), hvor det skjer mye spennende: Du kan møte våre arkitekter i Vill Urbanisme og høre mer om kommende leilighetsbygg og utviklingen vi planlegger for Høgevarde-området. 

Høgevardes egne representanter er selvsagt også til stede hele helgen for å oppdatere deg på alt det spennende som skjer om dagen hos oss.

 

Sykkelkurs for unge stisyklister med Anders Backe (LØRDAG KL 13-14)
Utenfor messehallen har vi fått med oss ski- og sykkelfantom Anders Backe, som vil dele sine beste sykkeltips og tricks med barn og unge. Ta med egen sykkel og bli med på sykkelteknikkurs for unge stisyklister! (OBS: Husk å ta med egen hjem, alle som ønsker å delta på kurset MÅ ha hjelm)

Anders Backe på sykkel: https://www.youtube.com/watch?v=u4vJpDtnOfI

Anders Backe på ski: https://www.youtube.com/watch?v=MqlFOrSqfpg

Fotoutstilling
Revir har med seg en eksklusiv serie med bilder fra Helge Ingstads ekspedisjoner. Disse vil være utstilt ved vår felles stand i Thonhallen, og er verd besøket til Flå helt alene!

Gode messetilbud fra Revir hele helgen i messehallen. Pop-up butikk ved lavvoen (lørdag 11-17)
Vi deler standen vår i Thonhallen med våre venner i friluftsbutikken Revir (www.revir.no). De har med seg mange gode messetilbud for deg som er glad i fjell og friluftsliv. Her kan du gjøre et kupp!

POP-UP BUTIKK VED LAVVOEN: Revir fyller også pickupen og drar til fjells. Ved Lavvoen vil du finne deres pop-up butikk lørdag 11-17, med assortert utvalg av de beste produktene innenfor tur- og friluftsutstyr. Se egen sak.

I fjellet – GRATIS SHUTTLEBUSS
Vi har også et omfattende program oppe i fjellet denne helga, og Høgevardes shuttlebuss kjører mellom messeområdet og lavvoen på Høgevarde kl 11-17 lørdag og søndag. Fra lavvoen og ut til hytteområdene og den nye flerbruksstien vår vil det gå en egen shuttle lørdag i samme tidsrom. Begge shuttlebussene vil ha sykkeltilhenger, slik at du kan ta med deg egen sykkel til fjells. 

Lørdag blir det åpning av den nye flerbruksstien på Høgevarde, se egen sak. Det blir også Revir Pop-up butikk med Rocky Mountain sykkeldemo ved Lavvoen, se egen sak.

VISNINGER
Det blir visning av salgsklare tomter og hytter. Vi har tomter for salg flere steder i fjellet, og to nybygde hytter står klare for innflytting.
Kontakt Trond Gunnerud på tlf 934 56 300 for å avtale visning. 

LAVVOEN ER ÅPEN
Lavvoen er åpen lørdag og søndag 11-17, og byr på varm og kald drikke samt enkel meny.

Relaterte innlegg
 • Høgevarde – ny logo og nytt design!
  Høgevarde – ny logo og nytt design!
  12. november 2019

  Høgevarde fornyer seg! Vi er stolte av å kunne vise frem vårt nye utseende. Gjennom det siste året har vi i Høgevarde arbeidet hardt for å svare på spørsmålet om hvordan fremtidens Høgevarde skal utformes. Dette har munnet ut i mange spennende prosjekter som vi gleder oss til å fortelle mer om i månedene fremover,

 • Film fra åpning av Sauvallsvingen
  Film fra åpning av Sauvallsvingen
  2. oktober 2019

 • Høstferien på Høgevarde
  Høstferien på Høgevarde
  27. september 2019

  Da er det på tide med kos i fjellet igjen, og det med flotte høstfarger! Været gjør nok innekosen best de første dagene, men så titter solen frem igjen. Her er litt av det som skjer i ferien: Lavvoen i Høgevarde Fjellpark er åpen alle dager fra lørdag 28. til og med søndag 6. Tidene

 • Hytteeier-info
  Hytteeier-info
  17. september 2019

  KULVERT: Arbeidet med etablering av kulvert ved parkering Fyrisjø er i gang og forventes ferdig til kommende skisesong. Vær obs på nytt kjøremønster forbi anleggsområdet.  FIBER: Telenor er i gang med å føre frem fiberkabel opp til hyttefeltet. Det forventes etablering i lavvo som første skritt i år og at hyttefelt kan kobles til løpende

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort