Høstferie på Høgevarde

image
Fisketjern. Foto: Einar Borgnes Pfeffer
  • Skrevet av: Harald
  • 09.22.22

I høstferien fyller vi Høgevarde med aktivitet for hele familien, så en tur på fjellet kan absolutt anbefales i uke 40. Da kan du blant annet oppleve:

SYKLING

Syklist på stien Battlescar. Foto: Hunnalvatn Media

Vi har i løpet av sommeren åpnet flere nye stier, og tilbyr nå totalt ca 7,5 km med spesialbygget sykkelsti på Høgevarde. I høstferien blir det offisiell åpning av den nyeste stien BATTLESCAR, en nedoversti som starter på toppen av Fjellheisen og tar deg ned til Lavvoen. Merk at dette blir en rød sti som passer for øvede stisyklister! Les mer om BATTLESCAR og se video fra Terrengsykkel.no sin sniktitt her.

SHUTTLING: Lørdag 8. okt (10-16) tilbyr vi sykkelshuttling med minibuss. Bussen kjører ruten Heimseter-Lavvoen- toppen av Fjellheisen. Billetter finner du her.

Ellers blir det sesongsluttsalg i sykkelbua helgen 7.-9. okt. Kom innom og gjør et kupp på årets sommervarer!

 

LAVVOEN
Lavvoen holder åpent i høstferieuken, og tilbyr kioskvarer, drikke og lekker mat basert på økologiske og kortreiste råvarer.

Vi planlegger også et middagsarrangement på kveldstid, les mer nedenfor.

Åpningstider uke 39/40:
Lørdag 1. okt- søndag 9. okt: 11-17

Fredag 7. oktober kl 19.00: Høsttakkemiddag i Lavvoen

Lavvoen disker opp med en 5 retters meny med godbiter fra lokale produsenter. Vi baserer oss på sesongens grønnsaker, med innslag av kjøtt fra høstens slakt.

Pris: 650,- pp
Første seating kl 18, andre seating kl 20
Påmelding på epost

 

Oooog: Varsel til alle barn: KAPTEINEN KOMMER! 

Torsdag 6. oktober kl 12 kan du bli med på nok et eventyr med Kapteinen – og møt Gjøken hans! Vi møtes ved Lavvoen. Vi holder på til kl 14.00.

Dette arrangementet passer for barn i alderen 6 – 10 år, og krever forhåndspåmelding. Register deg her: https://forms.gle/b8jFgbmAt8RoZcS6A

Forbehold om godt vær, ved mye regn eller tåke blir det opplegg i Lavvoen i stedet.

Fredag 7. oktober kl 11 – 15: Spill og lekdag i og rundt Lavvoen

Fredag, 7. oktober møtes vi i Lavvoen! Kom innom og hils på Kapteinen og Gjøken og vær med på moro, lek og sprell i løst format. Vi finner på det vi har lyst til i øyeblikket.

 

EIENDOM

Visningssenteret i Høgevarde Fjellpark. Foto: Hunnalvatn Media

Visningssenteret i Høgevarde Fjellpark er åpent hele uken, og vil være bemannet mellom 12-16 hver dag. Kom innom for en eiendomsprat, eller avtal en visning med oss.

 

Sjekk hogevarde.no eller våre kanaler i sosiale medier for oppdateringer rundt eksakte datoer og tidspunkt.

 

Se flere nyheter
This site is registered on wpml.org as a development site.