MASSE SNØ I FJELLET

  • Skrevet av: Harald
  • 25.01.23

Heisene i Høgevarde Fjellpark går for fullt. Med godt over 2 meter natursnø i terrenget, kan vi med hånden på hjertet si at løypene sjelden har sett bedre ut!

Heisene går 10-15 i helgene, og oppdatert vær- og førerapport finner du alltid på Fnugg.no.

CARVINGHELG!
OPPDATERING UKE 4/2023: Vi har lagt bak oss fire uker med mer eller mindre sammenhengende snøvær… Denne uken har vi fått litt mildvær inn, og med kaldere vær inn mot helgen ligger det an til en helg med faste, fine løyper. Med andre ord er det ikke pudder i vente denne helgen, men løypene er i svært god form!

LANGRENN
Vi tråkker alle løyper inn mot helgen. Føreforholdene er faste og svært gode! På skisporet.no finner du alltid oppdatert informasjon om hvor tråkkemaskinen har vært.

Overnatting
Hele helga på Høgevarde, førstemann og sistemann i skibakken? Her finner du våre overnattingstilbud.

Høgevardebussen
Reis utslippsfritt til fjells! Er du rask, så kan du få fatt i kampanjetilbudet vårt, 495,- for buss tur/retur Oslo med dagskort inkludert. Dette er BILLIG! (10 stk kampanjebilletter pr avgang). Les mer og kjøp billetter her.

Heiskort
Vi har ny løsning for salg av heiskort denne sesongen. Du finner alltid linken til kjøp av heiskort i toppmenyen på hjemmesiden.

Skiutleie
Vi har utvidet skiutleien vår denne sesongen, og tilbyr utstyr for både alpint, topptur, langrenn, snowboard og splitboard. Du finner oss i bua rett ved siden av Lavvoen. Bestill svært gjerne utstyr på nett før ankomst! Åpningstidene følger heisens åpningstider (10-15).

Lavvoen
Lavvoen er åpen alle helger, og byr på vått og tørt til ivrige skiløpere. Åpent 10-16. Les mer om Lavvoen her.