fbpx
0 M/S -9°C

Black Friday

Dagen i dag er en av årets største handelsdager. Vi kunne sikkert ha kastet oss på trenden, klistret logoen vår på ett eller annet produkt, og forsøkt å selge deg noe du sannsynligvis ikke visste du hadde bruk for.

Ikke misforstå oss, vi mener absolutt at gode opplevelser i fjellet kan bli enda bedre med riktig utstyr: Tørr eller våt på beina på fjellturen kan være forskjellen på en god og en dårlig dag! Så om du VIRKELIG trenger noe nytt, så kjør på- i dag er kanskje dagen. 

Men for mange av oss, så er boden allerede fylt til randen med friluftsutstyr som ikke blir brukt så altfor ofte. Vi trenger ikke å eie enda flere dingser. 

Derfor slår vi et slag for deling og gjenbruk i stedet: Rundt omkring oss finnes det flere og flere tilbud om lån eller leie av det utstyret du ikke trenger så altfor ofte. For barn og unge er BUA eller Skattkammeret glimrende alternativer (sjekk bua.io eller https://kirkensbymisjon.no/skattkammeret/).  

Vi tror ikke at alle trenger å eie 8 par ski, SUP-brett, 5 sykler og hockeyskøyter. Kjøp det du virkelig bruker ofte, resten kan du låne eller leie. Slik spares miljøet for unødige produkter- og du sparer penger! Win-win, som det heter på godt nynorsk!

Årets julegave? OK da, vi HAR sikret en liten godbit til denne handelens høytidsdag: Våre venner i friluftsbutikken Revir har også et stadig økende sortiment av produkter som kan leies. Revir tilbyr et unikt klippekort som gir deg 10 utleier av fritt valgt utstyr. Du som er mottaker av dette nyhetsbrevet får kortet for kr 5000,- (ordinær pris kr 5.990,-). Kortet kjøper du direkte i Revirs nettbutikk, hvor du også kan lese mer om hvilke produkter som finnes tilgjengelig.

Relaterte innlegg
 • Revir: Utleie og butikk
  Revir: Utleie og butikk
  14. januar 2021

  Dørene til Revir Høgevarde er nå åpnet! I den mobile butikken som nå i vinter er plassert rett på utsiden av Lavvoen, vil du finne et kuratert utvalg av essensielle friluftsprodukter, testet og anbefalt av Revirs friluftsentusiaster. Vi har allerede en god stund samarbeidet med de flinke, skjeggete og hyggelige friluftsfolka i entusiastbutikken Revir. Fra

 • Høgevarde AS støtter årets TV-aksjon og lanserer lokalt initiativ for innsamling av plast i fjellet
  Høgevarde AS støtter årets TV-aksjon og lanserer lokalt initiativ for innsamling av plast i fjellet
  19. oktober 2020

  Årets TV-aksjon går til WWF sitt arbeid for å bekjempe plast i havet. Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Høgevarde AS ønsker å bidra til dugnaden, og støtter aksjonen med kr 25.000.   Plastforsøpling av naturen vår er et generelt problem, også hos oss på

 • Lavvoen – vi fornyer oss!
  Lavvoen – vi fornyer oss!
  23. september 2020

  – Å spise skal være godt både for oss og naturen, gi god næring samt nytelse, sier Thea Aannestad og David Lindgårde entusiastisk. Paret overtar denne høsten ansvaret for driften av serveringsstedet Lavvoen, som ligger sentralt i Høgevarde Fjellpark. Det er ingen liten oppgave oppdragsgiver Høgevarde AS har gitt dem: Sørge for at Lavvoen blir

 • Grønne spor – Høgevarde er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift
  Grønne spor – Høgevarde er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift
  11. juni 2020

  Vi innrømmer det gjerne: Vi har somlet. Og så har vi rotet litt. Og somlet litt til. Men endelig kan vi melde at Høgevarde AS har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn!  Prosessen har tatt veeeldig lang tid, men midt under Korona-krisen fikk vi sertifiseringen på plass- som en av de første bedriftene som har blitt godkjent

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort