fbpx
5.6°
0.2 ms - Stille
fjellparken-ski-alpint-slalom-alpineskiing-ski-kids
lavvo-cafe-fjellparken-høgevarde-høgevardefjellpark-sol-påske
høyfjell-skianlegg-alpin-skisenter-høgevarde

KAMPANJESALG SESONGKORT- KJØP SESONGKORTET NÅ OG SPAR PENGER!

Den første kampanjeperioden på heiskort er over, men det er fortsatt mulig å handle heiskort med rabatt. Se priser under, og gled deg til vinteren!

NYHET: I år introduserer vi familiekort, som gir ytterligere besparelser!

Kampanjepriser 1.-15. oktober (ordinær pris i parentes):
Sesongkort Voksne: 3790,- (4150,-)
Sesongkort ungdom: 2990,- (3150,-)
Sesongkort familie: 12.690,- (13.490,-) (Gjelder for 2 voksne og inntil 5 barn/ungdom innenfor egen husstand)

Honnør: Samme pris som for ungdom.

Du kan kjøpe heiskort med Vipps frem til vi åpner ski anlegget.

Betal via Vipps: Åpne Vipps-appen, velg menypunktet «Kjøp og betal». Søk etter Høgevarde Kafe (alternativt skriver du inn vårt butikknr 91984 i søkefeltet).
Velg Sesongkort kampanje i menyen, og gjennomfør betaling på vanlig måte. Ta vare på elektronisk kvittering i Vipps-appen til dagen du kommer innom for å kode/hente kort i Lavvoen!
Trenger du nytt keycard så kjøper du dette ved henting av kort.

OBS: Ved henting av sesongkortet må faktiske personer som kortene skal utstedes til møte personlig i Lavvoen pga fotografering!

Her finner du våre salgsbetingelser.

Høgevarde Fjellpark består av en barnebakke og en større familiebakke med utvidet tilbud for ungdom og voksne. Det finnes også park elementer for lek og moro ved siden av barnebakken. Den største bakken er ca. 1000 meter lang og har en høydedifferanse på 200 meter. I varmestuen kan du kose deg rundt et bord med gode venner eller ute i solveggen. Høgevarde Fjellpark er primært åpen helger i vinterhalvåret, samt jul, vinter- og påskeferier. Fjellparken er et naturlig og hyggelig møtested i hytteområdet. I tilknytning til familiebakken er det et servicebygg med toaletter, kiosk/bar med alle rettigheter og en særegen glasslavvo.

Skriv inn å trykk enter for å søke