Vinterferieprogram 2020!

vinterferie-ski-barn-skibakke
  • Skrevet av: Hans Christian Gulsvik
  • 14.02.20

Høgevarde Fjellpark holder heiser og lavvo igang fra 10.00 til 16.00 hver dag i uke 8 og 9, med mindre det er egne arrangement. Som vanlig finnes det mye godt av mat og drikke. Uteplassen blir også satt i stand for servering og kos ute. Husk også akebakken vår nederst i ski anlegget ?
Velkommen!

Skiløyper blir kjørt hver dag eller ved behov.

Fredag 21/2 blir der rovdyrshow med vennene våre fra Rovdyrsenteret i Flå. Møt opp liten og stor for fortellermoro i Lavvoen klokken 14.00.

Litt etter 15.00 så står Doc Henry klar med gitaren og spiller gode låter for de som kan tenke seg litt god musikk og kanskje en kald en etter en dag i aktivitet. Pop og rock fra de 4 siste tiårene. Lavvoen er åpen til 18.00 eller siste gjest.

Lørdag 22/2 så kommer Doc Henry tilbake for litt musikk rundt 15.00

Klokken 17.00 så blir det lansering av vårt første bærekraftige leilighetsbygg i Høgevarde. Samtidig vil det også bli orientert om fremtidsplaner for sommer og vinter aktivitet, og vår bærekraftige fjell landsby. Kom gjerne forbi for litt kos og musikk i lavvoen før praten ?

Høgevarde Turisthytte DNT har åpen kafeterie i vinterferien og helgene framovermed værforbehold. 11.00-16.00 og man kan betale for mat og drikke med kontant og kort.

Velkommen til vinterferie på Høgevarde!