Revir: Utleie og butikk

  • Skrevet av: Harald
  • 14.01.21

Dørene til Revir Høgevarde er nå åpnet! I den mobile butikken som nå i vinter er plassert rett på utsiden av Lavvoen, vil du finne et kuratert utvalg av essensielle friluftsprodukter, testet og anbefalt av Revirs friluftsentusiaster.

Vi har allerede en god stund samarbeidet med de flinke, skjeggete og hyggelige friluftsfolka i entusiastbutikken Revir. Fra hovedkvarteret i Folketeaterpassasjen i Oslo sentrum har de blant annet bistått oss med både sykkeldemo, gode tilbud og kraftige heiarop det siste året. Nå utvides samarbeidet, og denne vinteren finner du Revirs mobile butikk på Høgevarde.

 

Utleie

Hos Revir på Høgevarde finner du også utleieutstyr. Kanskje trenger du et par ski til helga- eller er det muligens et telt du trenger? Fra starten av vil vi konsentrere oss om å få på plass et godt utvalg av ski og brett, men over tid vil produktporteføljen utvides til å omfatte mange flere produkter. 

Høgevarde og Revir deler grunntanken om at det utstyret du bruker mest kan være smart å eie, mens det du bare bruker en gang i blant er smartest å leie. Delingsløsninger er bra for lommeboka, og topp for miljøet!

Ta turen innom- her vil du treffe hyggelige folk som vet hva de snakker om når det gjelder gode friluftsopplevelser.

Og du? Ikke glem å sjekke ut Revir.no eller #reviroslo på sosiale medier!