Lavvoen – Nyåpning!

  • Skrevet av: Harald
  • 10.12.20

Lørdag 19. desember er vi endelig klare til å ønske velkommen inn i den nyoppussede Lavvoen! 

De siste ukene har vært spennende, med ombygging, oppgradering av interiør og ikke minst smaking og testing for å bestemme vinterens meny. 

Vi gleder oss til å servere god mat laget fra bunnen av, basert på råvarer av høy kvalitet fra lokale og økologiske produsenter. 

Åpningshelgen KAN det hende det blir litt redusert vareutvalg, men vi håper å komme i mål!

Menyen

Varmestue-menyen blir oppgradert med hjemmelagde retter som vi håper faller i smak hos både barn og voksne. Klassikere som vafler og pølser beholdes selvsagt, men vi sørger for at også disse er basert på gode råvarer. Vi planlegger å tilby et utvalg av hjemmelaget bakst, og det blir et oppgradert tilbud av kiosk- og drikkevarer.

Utvidede åpningstider

Mange har etterspurt utvidede åpningstider i Lavvoen, og nå skjer det! Utover vinteren kommer vi til å teste utvidede åpningstider, med mer åpent på ettermiddag og tidlig kveld. Da ønsker vi velkommen til et større utvalg av god drikke, samt småretter og spennende barsnacks. Vi gleder oss til å tilby dere et spennende vinkart, lokale øl og et varierende utvalg av husets cocktails. På nyåret tilbyr vi også middag på fredagene, som enten kan spises hos oss eller tas med på hytta.

Jul og nyttår

Vi holder åpent fra og med julaften til over nyttårshelgen. Julaften og 1. dag blir det kortere åpningstid 12-15 med grøt og annet småtteri på menyen. Fra 2. dag stiller vi med full meny og servering utover ettermiddagen.

Events i jula- meld dere på!

Lørdag 26. des (2. juledag) kl 16: Sprudlevinsmaking!

Vår venn og sommelier Tommy kommer for å ta dere med på en liten reise gjennom boblenes verden, mens Thea stiller med passende snacks fra kjøkkenet.

Pris pr pers 495,-

Tirsdag 29. des (5. juledag) kl 16: “Yst og Tyst”

Denne dagen får vi besøk av Ostebygda og Kinn Bryggeri! Pål fra ostebygda Hol leder oss gjennom smaking av 5 av deres prisvinnende oster, kombinert med 5 av Kinn sine håndverksøl.

Pris pr pers 495,- 

Begge smakingene krever forhåndsbestilling. Send en mail til [email protected] for å melde dere på. 

Skogspiraten kommer!

Vår gode venn Skogspiraten kommer på besøk i jula! Han ser frem til å treffe nye venner, både barn og voksne, her på Høgevarde. Skogspiraten kommer til å dukke opp til ulike tider og steder i området rundt Lavvoen, og håper DU har lyst til å være med og leke! Han blander uttrykk fra fortelleteater, trylling, sirkus og skattejakt til et magisk tokt for alle som blir med og hjelper han med å utføre oppgaver. Her kan dere se en liten introduksjon!

Skogspiraten kommer til å være ved Lavvoen i forbindelse med boblesmakingen (26. des) og Yst og Tyst (29. des), se ovenfor. De foreldrene som ønsker å være med på arrangementene i Lavvoen kan dermed trygt ta barna med. OBS: Barna må ha uteklær!

 

Smittevern

Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern og tilrettelegging for et trygt besøk hos oss. Det blir redusert antall sitteplasser i Lavvoen, og serveringsløsningene blir endret for å minimere trafikken i lokalet. Vi har også etablert en serveringsluke ut mot skibakken, for deg som bare vil ha noe med i hånden.

Tross situasjonen føler vi oss sikre på at vi kan legge til rette for en hyggelig stund hos oss!

Vi ber om forståelse for at Lavvoen vil ha begrenset kapasitet når trykket er som størst, og ber om at alle hjelper oss å holde nødvendig avstand og ellers følger smittevernreglene.    

 

This site is registered on wpml.org as a development site.