LAVVOEN – Norges beste skisentermat?

Etter noen hektiske måneder med totalrenovering av kjøkken og restaurant, åpnet dørene til den nyoppussede Lavvoen rett før jul.

  • Skrevet av: Harald
  • 14.01.21

Etter noen hektiske måneder med totalrenovering av kjøkken og restaurant, åpnet dørene til den nyoppussede Lavvoen rett før jul.

I romjula gjennomførte vi to vellykkede arrangementer på kveldstid med hhv champagnesmaking og ost og øl, samtidig som vi på dagtid serverte glade skiløpere i alle aldre.

 

Norges beste skisentermat?

Underveis ble vi hvisket i øret at vi med den nye menyen som er basert på kortreiste og økologiske råvarer, så har vi kanskje fått Norges beste skisentermat. Ikke vet vi, men vi anbefaler sterkt at en tur innom for å smake på en godbit eller to! 

 

Smittevern

Vi følger nøye med på den aktuelle smittevernsituasjonen, og ber alle om å følge de vanlige reglene: Avstand, munnbind og spriting av hender. Antall sitteplasser i Lavvoen er inntil videre redusert, for å sikre at alle kan sitte med minst en meters avstand.

 

Nye initiativer- takeaway

Vi arbeider med flere spennende initiativer, nylig lanserte vi bl.a. en takeawayordning for mat med til hytta ved ankomst til fjellet på fredager. Det blir også arbeidet med planer for en rekke kveldsaktiviteter, men disse må vi utsette til det igjen lempes på retningslinjene vi er underlagt. Inntil da ønsker vi en strålende vinter med gnistrende skiforhold. Og ikke glem at vi har masse godsaker å by dersom du vil ha en pust i bakken underveis i skidagen! 

 

Skafferiet

Glem for all del ikke vårt lille skafferi. Vi har en rekke delikatesser til å ta med hjem. Utvalget vil variere noe fra uke til uke, men normalt har vi både kaffe, oster og annet godsnacks fra lokale produsenter. Vi selger også biologisk nedbrytbare vaskemidler.