Juleferien på Høgevarde

  • Skrevet av: development
  • 21.12.20

Skianlegget og den nyoppussede Lavvoen er nå åpent for sesongen.

Langrennsløyper blir preparert som vanlig. Den lille varmeperioden har åpnet noen bekker igjen, men med minusgrader og snø på vei så håper vi på snarlige forbedringer i snødekket. Se sosiale medier eller skisporet.no for løypeoppdateringer!

Skiheisene snurrer 12.00-15.00 juleaften og 1.juledag. Fra 2.juledag til og med 3.januar holder vi åpent hver dag fra 10.00-15.00.

Følg med på sosiale medier og fnugg.no for oppdateringer om skiføret.

JUL OG NYTTÅR I LAVVOEN

Lavvoen er nyoppusset, med betydelig utvidet meny. Endelig har vi også fått et kveldstilbud her på Høgevarde, og vi håper alle kommer innom og hilser på oss i julen!

Vi holder åpent fra og med julaften til og med 3.januar. Julaften og 1. dag blir det kortere åpningstid 12-15 med grøt og annet småtteri på menyen. Fra 2. dag stiller vi med full meny og servering, fra skiheisen åpner kl 10.00 og utover ettermiddagen og kvelden så lenge folk blir sittende.

Den komplette mat og drikkemenyen for jul og nyttår finner du her

Ta med noe hjem på hytta? Skafferiet vårt har masse gode lokale delikatesser til salg i Lavvoen hele jula. Oster, rakfisk, spekepølse, prisvinnende kaffe og andre spennende varer som man kan ta med hjem til hytta.

EVENTS I JULA- MELD DERE PÅ!

LØRDAG 26. DES (2. JULEDAG) KL 16: SPRUDLEVINSMAKING! FULLT!

Vår venn og sommelier Tommy kommer for å ta dere med på en liten reise gjennom boblenes verden, mens Thea stiller med passende snacks fra kjøkkenet.

Pris pr pers 495,-

TIRSDAG 29. DES (5. JULEDAG) KL 16: “YST OG TYST”

Denne dagen får vi besøk av Ostebygda og Kinn Bryggeri! Pål fra ostebygda Hol leder oss gjennom smaking av 5 av deres prisvinnende oster, kombinert med 5 av Kinn sine håndverksøl.

Pris pr pers 495,-

Begge smakingene krever forhåndsbestilling. Send en mail til [email protected] for å melde dere på. 

Vi har også fortsatt noen juleposer med lokale delikatesser igjen! Bestillingen innen lille julaften.

SKOGSPIRATEN KOMMER!

Vår gode venn Skogspiraten kommer på besøk i jula! Han ser frem til å treffe nye venner, både barn og voksne, her på Høgevarde. Skogspiraten kommer til å dukke opp til ulike tider og steder i området rundt Lavvoen, og håper DU har lyst til å være med og leke! Han blander uttrykk fra fortelleteater, trylling, sirkus og skattejakt til et magisk tokt for alle som blir med og hjelper han med å utføre oppgaver. Her kan dere se en liten introduksjon!

SKOGSPIRATEN KOMMER TIL Å VÆRE VED LAVVOEN I FORBINDELSE MED BOBLESMAKINGEN (26. DES) OG YST OG TYST (29. DES), SE OVENFOR. DE FORELDRENE SOM ØNSKER Å VÆRE MED PÅ ARRANGEMENTENE I LAVVOEN KAN DERMED TRYGT TA BARNA MED. OBS: BARNA MÅ HA UTEKLÆR!

 

SMITTEVERN

Vi har selvfølgelig høyt fokus på smittevern og tilrettelegging for et trygt besøk hos oss. Det blir redusert antall sitteplasser i Lavvoen, og serveringsløsningene blir endret for å minimere trafikken i lokalet. Vi har også etablert en serveringsluke ut mot skibakken, for deg som bare vil ha noe med i hånden.

Tross situasjonen føler vi oss sikre på at vi kan legge til rette for en hyggelig stund hos oss!

Vi ber om forståelse for at Lavvoen vil ha begrenset kapasitet når trykket er som størst, og ber om at alle hjelper oss å holde nødvendig avstand og ellers følger smittevernreglene.

Hos oss så setter vi pris på at dere:

Finner ett ledig bord først, MERK det er ikke lov å flytte på møbler.

Desinfiserer bordet når dere setter dere, samt når dere går.

Sender 1-2 person pr bord for å bestille mat for alle.

Flå kommune har innført midlertidig plikt til bruk av munnbind gjennom juleferien:
Når det ikke er mulig å holde minst en meters avstand, ut over kortvarige passeringer, til andre enn husstandsmedlemmer, skal det brukes munnbind bl.a på serveringssteder og i andre typer fellesområder innendørs.
Da inn- og utgangssonene i Lavvoen er relativt trange, ber vi om at gjester til Lavvoen bruker munnbind ved inn- og utgang, samt ved bevegelse inne i Lavvoen. Når man sitter ved bordet er det normalt ikke behov for bruk av munnbind.

God Jul