Høstferie: Kulinariske opplevelser i Lavvoen

  • Skrevet av: Harald
  • 09.27.21

I høstferien kan du møte vårt nye tilskudd til et allerede sterkt lag på kjøkkenet: Jonas Lorentzen, som blant annet har fartstid som kjøkkensjef på velrenommerte Ramme Gård, kommer for å diske opp med to lekre høstmiddager basert på kortreiste råvarer.

Det står en fireretter på menyen, som vil inneholde både sjømat og lam fra Vats. Det grønne kommer fra økologiske Fjellgrønt på Gol, som leverer denne sesongens siste innhøsting. Nøyaktig meny blir bestemt etter tilgangen på sjømat, men vi lover: Dette blir fantastisk godt!

LØRDAG 2. okt og FREDAG 8. okt – Middag

Tid – ankomst mellom 18.30 og 20.00
Pris – 795,- pp
TORSDAG 7. okt – Ølsmaking med Gøtt mikrobryggeri fra Nesbyen
Denne kvelden får vi besøk av Bård fra Gøtt mikrobryggeri på Nesbyen, som tar med et utvalg av sin egenproduserte øl fra nabobygda. Ølen serveres med noe lite å tygge på (altså ikke på noe måte ett fullt måltid) samt en prat rundt det å brygge øl og drive mikrobryggeri på Nesbyen. Eventet passer for alle ølinteresserte over 18 år. Eventet varer cirka 1 time og Lavvoen holder åpent videre utover kvelden hvis noen ønsker å sitte igjen.
Pris – 450,- pp
All påmelding skjer til [email protected]
Begrenset antall plasser, så bestill i god tid!
FREDAG 1. okt – TAKEAWAY
Deilig Italiensk tomatbasert lammegryte, serveres med brød og grønn salat.
Pris – 345,- pp
Lavvoen – alle dager i høstferien:
Vi serverer lekre lunchretter fra høstmenyen, og selvsagt: Vi har også kioskvarer, skafferiet byr på oster fra Ostebygda Hol, og vi har et begrenset utvalg av nyttige varer til hyttelivet.