Fiskekurs og konkurranse for barn 28. august

image
Fornøyd fisker på et tidligere fiskearrangement i Høgevarde Fjellpark (foto: Einar Borgnes Pfeiffer)
  • Skrevet av: Harald
  • 08.08.22

Fiskeforeningens årlige fiskekonkurranse vil i år bli lagt samme helg som Høgevardes festival FJELLIV (26-28. aug). Fiskekonkurransen arrangeres søndag 28. august kl. 12.30.

Oppmøte ved Lavoen for registrering, senest kl. 12.15. Vi har mange fine premier, blant annet hotellopphold – en overnatting for 2 personer i weekend – fra Thon Hotel, billetter med inngang til Bjørneparken og mye fint fiskeutstyr. Takk til våre sponsorer Thon Hotel og Bjørneparken.

I forkant av fiskekonkurransen arrangeres det fiskekurs for barn. Her vil det bli gitt en generell innføring i fiske, hva, hvor og hvordan få fisk (alt fra stenger, sneller, sene, knuter, markfiske, sluk/spinner og fisketeknikk mm). Erfaren-/ne fiskere fra fiskeforeningen stiller opp som instruktører. Fiskekurset starter kl. 11.00 og varer en times tid. I etterkant av fiskekurset arrangeres den årlige fiskekonkurransen. Her er det fin anledning til å prøve ut sine nyvunne fiskeferdigheter.

Alle som deltar på fiskekurset, får eget fiskesett (til odel og eie) – av god kvalitet – som de kan bruke under fiskekurset og fiskekonkurransen. Vi håper å få plass til så mange barn som mulig på fiskekurset, men vi vil be om påmelding på grunn av innkjøp av fiskeutstyr.

Både fiskekurset og fiskekonkurransen er gratis.

Om du ønsker å delta på fiskekurset melder du deg på til Ove på epost [email protected] eller send en SMS til 900 33 409. Oppgi navn og alder.

(OBS: Det kreves ikke festivalpass for å delta på dette arrangementet)

Se flere nyheter
This site is registered on wpml.org as a development site.