Årets konferanse: Lavvo og egen skiheis!

image
Lavvoen finner du like ved skiheisene i Høgevarde Fjellpark.
  • Skrevet av: Harald
  • 18.10.22

På jakt etter det perfekte opplegget til vinterens firmasamling?

Alle ukedager står Lavvoen tilgjengelig for møter og konferanser, og passer godt for grupper opp til 30-40 pers. Kombiner neste konferanse med kortreist økologisk mat, og privat skiheis etter lunch. Transporten til fjells? Den ordner vi galant med Høgevardes elbuss helt til døren.

Lavvoen er etter hvert godt kjent som en av Fjell-Norges bedre restauranter. Lokalene egner seg også godt for møter og foredrag, med bord og stoler som kan arrangeres i ulike oppsett etter møtedeltakernes behov.

Etter en bedre lunch spaserer du ut døren, og rett utenfor finner du Fjellheisen. Denne frakter deg opp til 1000 moh- klar for å utforske løssnøen på Høgevarde- Østlandets puddermekka.

– Men det er jo laaangt til Høgevarde?

Med Høgevardebussen reiser du utslippsfritt til fjells

Nei, det er det ikke! Reisetiden fra Oslo sentrum til Lavvoen er under 2 timer med vår elbuss.

Her kan dere med andre ord levere i barnehagen på morgenen, få gjennomført møtet, spise en bedre lunch og deretter få flere timer leketid i løssnø eller langrennsløyper før elbussen frakter dere tilbake. Du er hjemme igjen før barne-TV er over!

Kontakt oss for ditt skreddersydde opplegg. Vi kan også tilby utleie av skiutstyr. Etter nærmere avtale kan vi også tilby topptur- og skredkurs for grupper, i samarbeid med Svalbardguidene.