Aktivitetsdag i sensommerfjellet 28. august

image
Fotocredit: Revir AS
  • Skrevet av: Harald
  • 08.20.21

Revir Høgevarde inviterer til aktivitetsdag i og omkring lavvoen på Høgevarde 28. august. Det blir utstyrstesting, uformelle kurs og konkurranser, samt nyttige foredrag og annen familieorientert moro hele dagen – og sosialt samvær for de voksne utover kvelden.

 

SENSOMMERKOS FOR HELE FAMILIEN

Revir og Høgevarde pakker årets siste augustlørdag med gratisaktiviteter og tilbakelent fjellmoro som packrafting, sykling, el-sykling, fiske, flytende kajakk, bålfyring, øksekasting, spikking, sykling, telt og tur. Det blir utstyrsdemoer, muligheter for å teste ut både det ene og det andre av friluftsutstyr – og så kjører vi et brukbart sesongavslutningssalg der det blir gode muligheter for å gjøre seg et realt kupp.

ÅPNING AV LAVVOSTIEN (KL 11)

Nå bygges et av Europas største nettverk av sykkelstier på Høgevarde. Denne lørdagen åpner vi den første av mange planlagte stier. Lavvostien er en grønn flytsti, som passer for alle syklister, også de med litt mer erfaring. Vi synes selv resultatet har blitt VELDIG bra, men for all del: Ikke ta våre ord for det, kom og prøv stien selv! Offisiell åpning lørdag kl 11


HEISBASERT SYKLING FOR DE MINSTE (KL 11-16)

Ski/sykkelbåndet i Fjellparken vil være i drift, slik at de minste syklistene kan prøve seg på heisbasert sykling på stien Vardetassen. Pumptracken ved Lavvoen er også åpen.

VISNINGSSENTERET ER ÅPENT (HELE DAGEN)

Har du sett den lekre massivtrepaviljongen som ligger like bortenfor Lavvoen? Der kan du få vite mer om våre visjoner og planer for utviklingen av Høgevarde- området i årene fremover. Visningssenteret er åpent hele dagen.

På jakt etter fritidsbolig i fjellet?

LAVVOEN: GOD MAT OG DRIKKE, MED NOKO NYTTIG TIL – FOREDRAGET «HELT VILT SUNT» (FOREDRAG: KL 17-17.30. LAVVOEN HOLDER ÅPENT HELE DAGEN)

I lavvoen serverer Thea og David ny sensommer-meny, parret med sedvanlig god drikke: Fra å allerede ha et spennende drikke/vinkart, har menyen nå blitt ytterligere oppgradert og byr på mange spennende nyheter.

Ernæringsbiolog, birøkter og hundekjører Lise von Krogh, og lærer oss mer om hvordan ville vekster kan gjøre kostholdet vårt sunnere, bedre og mer bærekraftig. Les mer om foredraget her.

lise von krogh

Ernæringsbiolog, birøkter og hundekjører Lise von Krogh kommer. foto: Alberto Palladini

Utover kvelden blir det sosialt samvær med fjelluft-vennlig musikk, og god stemning.

Les mer om lavvoen på Høgevarde

MINIKONSERT – BRETTEVILLE (KL 18.00)

Alf Bretteville fra americana- duoen Trudy and Dave kommer til fjells for å sette aftenstemningen i Lavvoen. Våre venner og co-arrangører i Revir har forfattet en grundig sak som presenterer Bretteville, vi anbefaler å ta en kikk på Revirs blogg for å bli bedre kjent med kveldens underholdning.

HELE DAGEN, OG KVELDEN MED

Moroa starter i elleve-draget på formiddagen og varer hele dagen. Sumarkvelden tar vi som det kommer og holder på så lenge vi koser oss – innen rimelighetens grenser.

MER INFORMASJON:

Vi oppdaterer deg med detaljene i våre sosiale kanaler gjennom den kommende uka. Legg oss til på Face eller Insta for å få med deg det som skjer!

Her finner du Revir sin nyhetssak om aktivitetsdagen