fbpx
5 M/S -5°C

Skiløypene

I Høgevarde Hytteområde preparerer vi hvert år 50 km med flotte langrennsløyper

I Høgevarde Hytteområde preparerer vi 50 km med flotte langrennsløyper, slik at det skal være en nytelse å gli ut i nypreparerte spor og sette kursen innover høyfjellsviddene. Vi kjører løyper rundt alle hyttefelt med små stikkere inn der det er nødvendig. Dette gjør at det blir mange små og fine runder for de som ønsker seg en kort tur i nærområdet. Ved å logge inn på skisporet.no kan du til en hver tid se hvilke traseer som sist er preparert.

Høyfjellet

Høgevarde hytteområde ligger på høyfjellet, og man går bokstavelig talt rett ut i
fantastisk utsikt med kort vei til blant annet Høgevardetoppen på 1459 moh. Vi har to tilknytningspunkter på Hallingdalsløypa som strekker seg fra Norefjell, forbi Høgevarde via Nes, Veståsen, Sangefjell, Kikut og til Ustaoset – totalt 144 kilometer!

Fyrisjø og Vardefjellrundene

Disse er populære for barnefamilier som kanskje ikke skal på de lengste turene, men heller kose seg med flere stopp underveis, grilling, aking og småturer inn blant spennende småskog.

Heimseterløypene

For å komme i gang så tidlig som mulig i skisesongen og kunne tilby
alternative skiløyper så lenge som mulig, har vi tilrettelagt for en skogsløype på ca. 10 km i et lavere terreng. For de ekstra vindfulle dagene på fjellet er dette et godt alternativ for å få seg en spennende skitur i flotte omgivelser.

Tips: Hva med å ta en liten rast i varmestuen ved Sauvall? Denne varmestuen er selvbetjent og har et ildsted der du kan varme deg og grille pølsene eller ostesmørbrødet som er med på turen.

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort
hogevarde-fiske-vann-hoyfjell