fbpx
5 M/S -6°C

Jakt

Eiere av hyttetomter og hytter har prioriterte jaktmuligheter innenfor jaktsesongen.

Stabile jaktmuligheter

Hytteeiere på Høgevarde blir prioritert for tildeling av småviltjakt i området. Det leies ut terreng i halve uker, slik at det fleste som er interessert får muligheten til en jakt tur i løpet av sesongen.

En eller annen plass må røverhistoriene komme fra. Vi har «alle» hørt om rypa som går fra nettopp det, til å utvikle seg til å bli en fullvoksen orrhane gjennom årene. Med sine omkringliggende jaktmarker er det fra steder som Høgevarde disse historiene har sitt opphav. Fjellriket byr på fantastiske jaktområder med både smått og stort vilt.

Vi ønsker at våre hytteeiere skal kunne nyte godt av dette. Fremtidige eiere av hyttetomter og hytter kan derfor regne med stabile jaktmuligheter innenfor jaktsesongen.

Jakt på Høgevarde, toppen av Norefjell

Utendørs skytebaner

Flå har en av Norges flotteste utendørs skytebaner, og Nasjonalt opplæringssenter i Flå for jakt og fiske tilbyr kurs og aktiviteter, samt stor skytesimulator i tilknytning til Bjørneparken. For mer informasjon se: njff.no. Vi ønsker at våre hytteeiere skal kunne nyte godt av dette. Fremtidige eiere av hyttetomter og hytter kan derfor regne med stabile jaktmuligheter innenfor jaktsesongen.

Skriv inn å trykk enter for å søke

For hytteeier
Kjøp heiskort
Fyrisjøen på HøgevardeToppturer sommer og vinter på Høgevarde, toppen av Norefjell